Извара "Бони" - белтъчини и въхлехидрати?

20.09.12
21:57

Здравейте, имам някаква извара “Бони”, която ме учуди със съдържанието си:
Млечна захар  - 12.5%
Белтъци - 4%
мазнини - 12%
Калоричност - 146ккал
Възможно ли да е има толкова много въглехидрати и толкова малко белтъци? Или просто са разместени числата?

MF

21.09.12
07:31

Най-вероятно са разменени.

23.08.13
21:21

Въпросът ми е следният - Наистина ли е възможно, в тази извара на “Бони” (в продълговато пакетче 500гр.), да съдържа 12,5% въглехидрати и едвам 4% протеин?! Нещо ме съмнява, тъй като за пръв път срещам такова чудо на етикет на извара. До сега не съм срещал извара, с протеин по-малко от 12% в 100 грама и въглехидрати повече от 3,8%... Или е възможно местата да са им разменени? Вие какво ще кажете?

23.08.13
21:41

Сигурно е възможно. Предполагам изварата е кашкавалена,  защото и аз съм купувал кашкавалена на Равдин и Родопея майче беше,  и при тях пишеше 4% белтък. Вече не ги купувам. Търсете само суроватъчна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1