20.08.13
20:40
Тренирам колоездене от извесно време и не е истина по колко калории иэгарям на трен.Бих желал да ми посочите добавки които ще са ми от полза.Такива биха били добавки които ще повишат аеробния ми капацитет,издръжливоста и силата, както и да ми помогнат да въстановявам.
По-здрави!
Когато карам по 10-12 часа дневно думкам flapjack на PHD и натурални сокове от крайпътните магазини. Вършат ми работа, леки са и лесно усвоими.
казано от делян илиев на 20.08.13, 20:40:
Тренирам колоездене от извесно време и не е истина по колко калории иэгарям на трен.Бих желал да ми посочите добавки които ще са ми от полза.Такива биха били добавки които ще повишат аеробния ми капацитет,издръжливоста и силата, както и да ми помогнат да въстановявам.
По-здрави!
Най-важното за един колоездач е да приема достатъчно елетролити и въглехидрати по време на тренировката/маршрута. Такъв тип продукти са: Isostar, Amix Iso-lyn Isotonic и Nutrend Unisport.
Преди тренировка може да приема креатин, бета-аланин, инозин.
След тренировка - БЦАА, Таурин, Протеин, Комплекси аминокиселини.
22.08.13
11:08
Аз също си мисля, че суплементация с комбинацията креатин + бета аланин ще ти се отрази добре.
Аминокиселинната суплементация също е добра идея, особено ВСАА.
23.08.13
21:28
казано от Петърч 1 на 23.08.13, 19:23:
Вземи си DS Craze. Най-добрия предтренировъчен продукт. Ще имаш много сила, енергия и фокус в колоезденето с него. :)
Мислиш ли преди да дадеш съвет?
Прегледай етикета на продукта, който препоръчваш.
казано от Кольо Пияндето на 23.08.13, 21:28:
казано от Петърч 1 на 23.08.13, 19:23:
Вземи си DS Craze. Най-добрия предтренировъчен продукт. Ще имаш много сила, енергия и фокус в колоезденето с него. :)
Мислиш ли преди да дадеш съвет?
Прегледай етикета на продукта, който препоръчваш.
И аз мисля, че приемът на стимуланти за дълго каране е нож с две остриета. По-добре да заложи на съставките споменати по-горе, защото така рискът от крампи, рязък спад на енергията, проблеми със сърцето/кръвното налягане са буквално минимални.