23.08.13
22:33
Здравейте , време беше и аз да започна да следа практиката си някъде та затова отварям тоя дневник .. Малко инфо за мене на 19 години съм от Пазарджик , започнах да тренирам на лостовете през 2010г .. “тренирам” малко силно казано , защото първите няколко месеца отивах главно за мохабета 15м тренировка и след това 3 часов WoW дебат( бях яко зарибен) .. следващата зима 2011г вече стъпих за първи път в залата и се захванах доста сериозно може да се каже , че до лятото на 2012 да съм изпуснал 2-3 тренировки макс , а до края на лятото бях някъде 58 .. забравих да кажа , че съм хард ектоморф и много ама много бавно качвам ... след лятото на 2012 започнах яко да гриндвам тегло , сега тежа 62 кг , а целта ми е да стигна ми е кача до 70 някъде може и повече и да се нацепя на 67-8 :))
От 3 месеца тренирам с 5 дневен сплит ( преди с 3 дневен ) днес правих раце ( по-принцип ръцете ми са в сряда след крака , но тази сряда излизах с една девойка ,а на първа среща ръцете трябва да са напомпани и тениската да е прилепнала плътно до ръкава:D:D:D
Chin-ups / Seatted Biceps Curls (4x12) Supersetted
21 (3x17,17,27)
Tricep Pulldowns (7x21,28.. )
Tricep Kickbacks (7x7..)
Общо взето съм спаднал силата доста от както спрях креатина за седмица две от днес започвам да го пия отново.
Храната
Темата беше редактирана от Георги Христов на 23.08.13 22:38.
Според мен на мястото на бисквитите - сложи по добре 25-30гр някакви сурови ядки , а на мястото на ‘’ KFC - пържени картофки ‘’ сложи Варени Картофи , Кафяв или Бял Ориз.
Поздрави :)
П.С. - Може ли да те попитам това хранене къде си го попълнил и ти е изчислило всичко ? :)
Мнението беше редактирано от NoName на 24.08.13 08:40.
24.08.13
13:58
Харесва ми идеята ти , но в кухнята където ядох след тренировка не беше останало нищо готвено и за това ми изпържиха картофите ... а иначе вчера забравих да уточня , че картофите не са КФЦ , но проверих тук там из нета и калорийния им състав се разминава с 15-20 калории макс от регуларните или домашно приготвени пържени картофки , иначе на мен на мен не ми вредят толкова след като съм ектоморф и това го вчитам за мен е голям плюс , защото стоя сравнително чист като си позволявам от ” забранените ” храните :)) иначе в горе споменатата кухня готвят много вкусно мамка му днес след трен може да ги посетя пак... ще тренирам рамо .. после ще опиша тренировката и храната.
Ето това е сайта http://www.zdravoslovno.com/calculators-calorie-counter/ аз лично съм намерил леко разминаване на калориите в сайта и от етикета на някой продукти , но разликата е нищожна :)
24.08.13
19:29
Smashed shoulders..
Barbell Shoulder Press (4x17,27,27,27) / Dumbell Lateral Raises (4x7,7,7,7) Supersetted
Uprigh rows (3x31,35,35)
Rear / Front Delts with dumbells (3x7,7,7) Supersetted
Тва е тренировката всичките серии са правени в 8-10 реп рендж
казано от Георги Христов на 24.08.13, 13:58:
Харесва ми идеята ти , но в кухнята където ядох след тренировка не беше останало нищо готвено и за това ми изпържиха картофите ... а иначе вчера забравих да уточня , че картофите не са КФЦ , но проверих тук там из нета и калорийния им състав се разминава с 15-20 калории макс от регуларните или домашно приготвени пържени картофки , иначе на мен на мен не ми вредят толкова след като съм ектоморф и това го вчитам за мен е голям плюс , защото стоя сравнително чист като си позволявам от ” забранените ” храните :)) иначе в горе споменатата кухня готвят много вкусно мамка му днес след трен може да ги посетя пак... ще тренирам рамо .. после ще опиша тренировката и храната.
Ето това е сайта http://www.zdravoslovno.com/calculators-calorie-counter/ аз лично съм намерил леко разминаване на калориите в сайта и от етикета на някой продукти , но разликата е нищожна :)
Еми добре си ектоморф , но все пак нали се храним здравословно , мисля че тези пържените , може пак да си напраиш картофки като толкова държиш , но поне гледай да са домашно приготвени и със зехтин .. Или най добре си направи картофки във фурна леко запечени с маслоо .. мм супер :)))) , също е толквоа вкусно , но не и вредно :)) , а пък ако знаеш как обичам Бял ориз , готвен на фурна с лук и пилешко месоо :))) , ето ти 2 идей с който можеш да замениш ‘’ вредните храни ‘’ .. За ядките щом си ектоморф си рупай каквито ти кеф , Бадемите имат полезни мазнини , Орехите също ;) ...
Поздрави и успех с целите ! ;)
25.08.13
00:04
Мерси братле :) Подобно :)
Ето я храната от днес 172 / 62 / 495
26.08.13
02:29
Днеска съм на дефицит , вкарах събуждане в 4 след обед... ся лягам и ще пробвам да се събудя по рано за да не се изпуска това едно хранене , че ми е търсене така като не съм си изял планираното за деня
27.08.13
02:09
Chestday
Incline Bench Press with dumbells 3x17,17,26
Decline Bench Press 4x50,50,50,50
Flyes 4x14,14,14,14
Dips…
Nutrition sucks today , writing on english cuz i cba pressing flex type hotkeys , gn
29.08.13
02:47
Така .. вчера цял ден лутане в Пловдив за квартира за това не съм тренирал , а трябваше да правя крака нищо поне разкарването си заслужаваше попаднахме .. :) Днес се събудих в 5 на обед закусих за бързо пих едно кафе и вече 5;30 бях в залата да правя ръце в началото ми беше малко тежко още от закуската но постепенно ме цъкна и кафето и след първата серия на 21то вече бях полудях и тренировката мина доста добре.. за жалост не съм доволен от режима на спане и храната
Chin-ups / Seatted Biceps Curls (4x10,10,12,12) Supersetted
21 (3x17,23,23)
Tricep Pulldowns (7x21,28.. )
Tricep Kickbacks (4x7..)