Хранителен режим за мускулна маса

II

24.08.13
17:35

Здравейте съставих си един режим за  мускулна маса и ще съм благодарен ако си кажете мнението какво да променя и какво да добавя.

07.00 Суроватъчен протеин+3 яйца+50грама овесени ядки+креатин монохидрат
10.00 тука имам затруднения понеже ще съм на даскало какво да ям? Кисело мляко,прясно мляко,бадеми,банан?
14.30 250грама пилешко месо+варени картофи
16.30 преди тренировка:15грама бцаа
18.00 след тренировка Суроватъчен протеин+15грама бцаа+5 грама глутамин
19.15 250грама пилешко месо или свинско// варени картофи или ориз
21.00 Кисело мляко може да добавя и бадеми или нещо друго?
22.30 Казеин+10грама бцаа и 5 грама глутамин

Водата ще е към 3 литра на ден

Темата беше редактирана от Ivailo Ivanov на 24.08.13 17:36.

Принципно  изглежда добре, но все пак когато задаваш такъв въпрос е редно да понапишеш нещо за себе си, защото може да си 50кг, ама може и да си 100, може да тренираш 2 пъти в седмицата, а може и 6 пъти и т.н, а това са все неща, които са от голямо значение. Поздрави :)

25.08.13
10:05

За първи път виждам някой който опотребява  креатин да избягва приема му след тренировка.Иначе по 40 гр BCAA дневно...?? ама какво се очудвам като вие си купувате овкусените простотии при които винаги има самнение колко точно е BCAA-тo в дозата.Колкото до храненето най-обичам да видя някой който е написал до последния грам колко белтък ще поеме ,а за въглехидрати и мазнини просто да е казал ” ям и картофи ,ориз и ядки...” без да е обозначил евентуално какъв грамаж ще поеме.Въглехидрата ти сутрин е малко , увеличи и мазнините като цяло. Само това мога да ти кажа тъй като както се казва в горният пост , не си дал информация за себе си , а и за половината ти храни не са дадени грамажи и стойности.

Мнението беше редактирано от NiKolay на 25.08.13 10:07.

II

25.08.13
10:47

Да моя грешка извинявам се
На 17 години съм 67килограма картофите около 350грама бадеми 200,300 грама.
Защо креатина трябва да е преди тренировка чел съм че не трябвало?
Добре ли ще е ако сутринта хапввам 100грама овесени ядки вместо 50?

Мнението беше редактирано от Ivailo Ivanov на 25.08.13 10:48.

25.08.13
11:28

Момче, ти четеш ли правилно какво съм казал или ? Аз сам противник на приемането на креатин ПРЕДИ тренировка ... виж добре какво точно съм написал а именно СЛЕД нея. 300 грама картофи са 60 грама въглехидрат което е обидно малко. Да удвояването на овеса сутрин е много добре , но помисли и за увеличаване на въглехидрата в следващите хранения..
300грама бадеми са по груби изчисления над 180 грама мазнини и като добавиш мазнините от другите храни удряш 250грама което е повече от въглехидрата ти . Аз бих ти препоръчал да се организираш към започване на ВВД и да подредиш калориите във вид Белтък - 2гр към кг, Мазнини 1.2гр/кг , Въглехидрат 6гр/кг.

II

25.08.13
12:58

Благодаря много за отговора :)

II

25.08.13
18:55

Тези “овесени” ядки добри ли са? Ще ям по 200грама на закуска

Мнението беше редактирано от Ivailo Ivanov на 25.08.13 18:56.

25.08.13
19:27

Ти правиш ли разлика между овес.ядки  и мюсли?  По принцип ако гледаме съдържанието и вземем в предвид ,че това е царевично мюсли не би следвало да има проблем да го ядеш друг е въпроса ,че аз не бих предпочел мюсли пред овес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1