05.08.13
18:05
Привет приятели,
в последните няколко седмици не бях активен във форума, но реших да пусна тази тема, за да видя Вие как мислите относно проблема на нашият културист Добри Делев. Оказа се, че не му е разрешена виза и той няма да може да се състезава в Америка на идното състезание.
Повече по темата може да прочетете тук:
http://izvestnik.info/?p=9734
Интересно ми е, възможно ли е по някакъв начин да му помогнем, като изключим страницата, която направиха във facebook, възможен ли е някакъв по-удачен вариант?
Поздрави! :)
05.08.13
18:39
Като станата такива глупости с някой останал културист се намесва федерацията а защо не и правителството.. това е, защото другите държави знаят как да правят пари само от известноста на своите граждани... па’ тука и 10злата да имаш от Олимпиади ще дойде някой бъстун ( т.нар. шеф на федерация ) и ще те остави гол и бос само и само синковеца да кара готин Мерцедес :)
Чудо голямо - в посолството си решават дали да дава виза на когото и да било и не е никаква несправедливост, ако откажат такава, ами си е изцяло тяхна работа, ако ще и прищявка.
05.08.13
21:04
казано от Желязото на 05.08.13, 19:37:
Чудо голямо - в посолството си решават дали да дава виза на когото и да било и не е никаква несправедливост, ако откажат такава, ами си е изцяло тяхна работа, ако ще и прищявка.
Безмълвен ме оставяш стомана...
Дали пък не е по-добре да вземе да спечели едно световно и след това да отиде при професионалистите?
12.08.13
16:42
Добри е в отлична форма . Проблема с визата ще се оправи и ще се яви на състезание . Не е нормално да му дават виза като amateur след това те да го направят профи и да му откажат виза . А пък и отваря зала в Америка .... всичко ще се нареди и ще го пуснат.
12.08.13
18:34
Надявам се да си прав!
Не съм го виждал доста отдавна в залата, в която идваше преди, но последния път когато беше там изглеждаше по-огромен от обикновено. Наистина се надявам да се оправят работите!
25.08.13
19:47
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1233626_593202967392355_1082951797_n.jpg