Пренасяне на хранителни добавки с автобус София - Лондон?

26.08.13
10:58

Здравейте..Ще пътувам с рейс до Лондон, но ще минем през доста страни от ЕС...таа въпроса ми е дали ще имам проблем като взема с мен (1xSerious Mass,1xBlack Jack,1xGreenMag,1xAmino,1xGlutamin) И разбирасе всичко е за лична употреба ;) Това са страните през които ще минем..Сърбия,Словения,Хърватска,Австрия,Германия,Люксемб ург,Франция. Моля за съвети.. :)
Мерси.

26.08.13
12:54

Мисля че не е проблем.

26.08.13
13:04

Единствено минаването през Сърбия може да е проблем. Пази си касовите бележки и ги носи с теб.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.08.13 13:05.

26.08.13
13:31

Най-много да те хванат за пренасяне на бели и не дотам бели прахчета. :D :D :D

казано от Boby_ на 26.08.13, 13:04:

Единствено минаването през Сърбия може да е проблем. Пази си касовите бележки и ги носи с теб.

Един приятел преди 2 дни се върна от там. Беше на гости на негови колеги - сърби и му дали 3 щайги круши и ябълки и сръбските митничари му отварят багажника на Астрата за проверка и гледат хубави ябълки: “айде брачо, почерпи!” и му ги взели всичките. :D

26.08.13
13:53

казано от Севастократор Стрез на 26.08.13, 13:40:

казано от Boby_ на 26.08.13, 13:04:

Един приятел преди 2 дни се върна от там. Беше на гости на негови колеги - сърби и му дали 3 щайги круши и ябълки и сръбските митничари му отварят багажника на Астрата за проверка и гледат хубави ябълки: “айде брачо, почерпи!” и му ги взели всичките. :D

Ами ако нямам касова бележка след като не са купени вчера или мин седмица? И просто я нямам?? пф... тъпте сърби..

Е, винаги имаш възможност да пътуваш без да носиш добавки.
Нито една от изброените не е толкова важна, че да я мъкнеш до Лондон и обратно.

26.08.13
14:11

казано от Кольо Пияндето на 26.08.13, 13:58:

Е, винаги имаш възможност да пътуваш без да носиш добавки.
Нито една от изброените не е толкова важна, че да я мъкнеш до Лондон и обратно.

А ако си точно по средата на цикъл с разни лекарства и няма как да ги спреш? :D Питам да знам,че май скоро ще ходя на гости на сестрата в Англия,да не да се размина с посоките случайно като ме спипат :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 26.08.13 14:12.

Все си мислех, че в случая говорим за гейнър, креатин, аминокиселини и предтренировъчен продукт. :)
Лекарствата са друга “бира” все пак... ;)

26.08.13
15:56

Сръбските митничари не знам колко са проклети - на мен проблеми никога не са ми правили. :)
За сметка на това унгарските са страшно изнервящи на влизане от Сърбия, а българските са още по-гадни на прибиране. :)

26.08.13
17:17

Човека или се е привързал ужасно много към добавките си или просто където отива не продават добавки (makeup) (giggle)

Все едно да отивам д САЩ на бригада и да мъкна от тук кирлясалите добавки (giggle)

Конкретно по темата - НЕ. Никъде не пише по декларациите за пренасяне на стоки, че се забраняват хранителни добавки предназначени за лична употреба. Направят ли се на отворени кажи им да ти покажат списъка със забранените стоки ;)

27.08.13
18:21

А ако не минаваме през сръбия ? :D Да или НЕ това е въпроса..и не просто питам мога и без тях..може и от лондон да си взема :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1