26.08.13
03:35
Здравейте.
От няколко дена насам забелязвам, че не мога да отида до тоалетната по голяма нужда. Забелязах, че това се случи след като наблягах на 5 яйца /белтъци/ дневно. След като прекратих за седмица и половина (залата в почивка, заради празници) спрях да хапвам яйцата и забелязах, че от няколко дена не мога да отида до тоалетната. Искам, но не мога. Чувствам се вече много тежък, коремът ми е надут ми се чувствам твърде дискомфортно. Четох, че зеленият чай прочиства, днес си взех този чай, но уви и той не действа или е поредния аптекарски боклук. Изпих три чая, след като го закупих и се надявах в близкия един час да получа някакъв ефект, но вече са изминали повече от шест часа и нищо. Какво да направя, че отново да си ходя до тоалетната по голяма нужда, както преди?
Зеления чай е диуретик, ала от него освен да ти се препикае друго няма да стане. Хапвай повече фибри или ги добавяй към храненето. Фибри/трици или фино смлян овес се продава във всеки супермаркет. Със всяко хранене по-няколко лъжици и си ти!
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 26.08.13 14:21.
26.08.13
14:26
Ще ми е сложно да го открия в Италия. Предполагам, че ще успея да го намеря в билата тук? Има ли значение дали ще е фибри (трици) или фино смлян овес?
26.08.13
15:46
Пресни плодове, овесени ядки. Целта е повече фибри и целулоза.