23.08.13
12:17
Здравейте колеги!
Харесал съм си едни продукти с тази марка - по-конкретно форсколин, йохимбин, алкалин и синефрин....
Въпросът ми е малко глупав тъй като не е свързан с начина на прием или отзиви от горепосочените, а с големината на хапчетата :-D
Преди време взимах Universal Super Cuts 3 и преживяването беше доста неприятно тъй като хаповете бяха огромни и не можех да ги гълтам и търсех алтернативни начини да ги приемам, които също не бяха много приятни поради гадния вкус на таблетките.....
Тъ... Въпросът ми е към тези, които са взимали някой от посочените горе продукти на примафорс... Колко големи са капсулите/таблетките? Малки като бирена мая или малко по-големи?
Всички са малки. Особено тези на синефрина и йохимбина в които активното вещество е 10 - 2.5 мг. Форсколина и алкалийна ще са в половинки капсули, които също са далеч по-малки от таблетата на кътса. Лесно се преглъщат.
пс. Аз бих си взел карнитина им на прах. Цената е 1.5 повече, ала количеството е 5 пъти повече. Леко е киселичък, ала се разтваря изключително бързо и лесно във вода, където не се усеща.
23.08.13
13:44
казано от Strelok91 на 23.08.13, 13:40:
Всички са малки. Особено тези на синефрина и йохимбина в които активното вещество е 10 - 2.5 мг. Форсколина и алкалийна ще са в половинки капсули, които също са далеч по-малки от таблетата на кътса. Лесно се преглъщат.
пс. Аз бих си взел карнитина им на прах. Цената е 1.5 повече, ала количеството е 5 пъти повече. Леко е киселичък, ала се разтваря изключително бързо и лесно във вода, където не се усеща.
Е :-) Карнитина винаги е киселичък, и да не се разтваря лесно имам шейкър с ония пружинки вътре и правя всичко на “кайма” :-)
Благодаря за бързия отговор!
казано от Emil Filipov на 23.08.13, 12:17:
Здравейте колеги!
Харесал съм си едни продукти с тази марка - по-конкретно форсколин, йохимбин, алкалин и синефрин....
Въпросът ми е малко глупав тъй като не е свързан с начина на прием или отзиви от горепосочените, а с големината на хапчетата :-D
Преди време взимах Universal Super Cuts 3 и преживяването беше доста неприятно тъй като хаповете бяха огромни и не можех да ги гълтам и търсех алтернативни начини да ги приемам, които също не бяха много приятни поради гадния вкус на таблетките.....Тъ... Въпросът ми е към тези, които са взимали някой от посочените горе продукти на примафорс... Колко големи са капсулите/таблетките? Малки като бирена мая или малко по-големи?
Пил съм въпросните продукти. Капсулите на йохимбина са супер малки и лесни за поглъщане, същото важи и за синефрина. Другите продукти са вече в стандартни капсули от половин грам. Относно качеството и резултатите мога да кажа, че останах много доволен (неслучайно това е една от любимите ми марки).
27.08.13
13:05
Да и аз си мислех да взема карнитина на прах. Хмм... сега се поразрових и по принцип един приятел пие креатин на AMIX ... Някой може ли да ми даде мнение за креатина на примафорс? (Освен, че е по-скъп)
27.08.13
16:14
Ясно :-) Може да го пробвам този на прима след като свърша моноходрата