Новите ми хранителни добавки за покачване на Мускулна маса-ММ !

Темата е заключена.

Та въпросът ми е дали новите добавки са подходящи за мен и за целите ми: Тежа 69 килограма висок 175 на 16 години стаж 1 година и 2-3 месеца трудно качвам и то доста бих казал , но все пак се развивам доста добре за стажа и годините си . Добавките са следните Optiumum nutrition creatine powder monohydrate 300 гр. направих и зареждащата фаза таман днес я приключих , ABB Extreme XXL 2.8kg гейнър и aminomax 8000 gaspari nutrition.От това ми се съдържа стака единствено по-рано съм пил креатинът на оптиумума и сам много доволен още от самото начало задържам ацки бързо обаче като го спра , още по бързо го изхвърлям и за това реших да го комбинирам с гейнъра и аминото.

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.08.13 22:39.

26.08.13
21:32

казано от Маргарит Станчев на 26.08.13, 18:06:

... и сам много доволен още от самото начало задържам ацки бързо...

Ти сериозно ли?

казано от Маргарит Станчев на 26.08.13, 18:06:

Та въпросът ми е дали новите добавки са подходящи за мен и за целите ми

А те са???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1