Видео филми!

Темата е заключена.
Прескочи до:
RH

23.09.05
02:27

[quote author=“Emil_mlo”]Айде качете състезанието на Ицо де

Кое? Ако говориш за тва от Тексас ще трябва да изчакаш докато изпадне отнякъде.

23.09.05
12:02

Някои разполага ли с филми на Muscle Elegance или може ли да даде линк към подобни филми или броеве на списанието.

:oops:

RH

23.09.05
16:19

едно ново ДВД много добро ще се опитам да намеря и останалите 2 части
Тази вечер ще го рипна за да стане по малко и утре ще пусна нов линк. :lol:

PR

23.09.05
19:25

rhcp ,за какво иде реч в DVD-то ?
Дай някакво инфо - почти 3 гига са си това ,не е шега работа :)

Относно Състезанието на Ицо - като взема материалите ,веднага ще кажа - то е ясно :)

RH

23.09.05
23:52

Ето това е ДВД-то засега съм намерил само първата част
http://www.muscletech.com/DVD/

Вече съм го рипнал е малко падна качеството  :lol: но за сметка на това поне не 2,5 ГБ а само 500 МБ
Mission Of Massive Proportions
Not available /които иска нещо на ЛС/ :D

15.10.05
22:23

сори за тъпия въпрос ама как се сменя *zip* в  *avi*

15.10.05
22:32

[quote author=“wave ceptor”]сори за тъпия въпрос ама как се сменя *zip* в  *avi*

С WinZip (логично) или WinRаr ;)

16.10.05
11:54

[quote author=“wave ceptor”]сори за тъпия въпрос ама как се сменя *zip* в  *avi*

не става ли и ато смениш съкращението след самото име на файла??? :roll:

16.10.05
17:38

[quote author=“roshko”][quote author=“wave ceptor”]сори за тъпия въпрос ама как се сменя *zip* в  *avi*

не става ли и ато смениш съкращението след самото име на файла??? :roll:

Не естествено Зип и Рар са компресори

PR

18.10.05
10:14

Финалите на Mr.Olympia 2005-та

http://free.linkos.bg/details.php?id=14753

18.10.05
18:56

e личи си че рони си е наи здрав, ма джеи е качил доста маса на гърба видимо си личи

18.10.05
19:44

Кажете ми как да се регистрирам че да го изтегля кото ще да направя ми казва че не сам бил одобрен за регистрация :{

18.10.05
20:04

[quote author=“POWER”]Кажете ми как да се регистрирам че да го изтегля кото ще да направя ми казва че не сам бил одобрен за регистрация :{

На мене ми каза че ще ми прати мейл за потвърждение, от един ден чакам :evil:

18.10.05
22:40

[quote author=“YODA”][quote author=“POWER”]Кажете ми как да се регистрирам че да го изтегля кото ще да направя ми казва че не сам бил одобрен за регистрация :{

направи си кутия в яхуто щото в бул не пращат на всички (от опит)

18.10.05
23:57

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“YODA”][quote author=“POWER”]Кажете ми как да се регистрирам че да го изтегля кото ще да направя ми казва че не сам бил одобрен за регистрация :{

направи си кутия в яхуто щото в бул не пращат на всички (от опит)

Като не стана в абв си пратих в яхуу, защото и там имам, ама чакам цял ден и нищо не става, докато навсякъде, дори бб-теам ти пращат веднага мейл за потвърждение на акаунта! Странно!

PR

19.10.05
09:52

YODA - довечера ще го сложа и в FTP-то на дата-та !
оттам смятам да нямаш грижи да го дръпнеш .

19.10.05
18:12

[quote author=“PROMPT”]YODA - довечера ще го сложа и в FTP-то на дата-та !
оттам смятам да нямаш грижи да го дръпнеш .

Златен си! За втора поредна олимпия ми помагаш, а още не сме се видели да те черпя протеина дето обещах! Дай линк после за датата!

19.10.05
18:56

http://store2.data.bg/pepinho/Videos/

Olympia 2005 Finals

Мене да черпиш ;)

19.10.05
19:00

.wmv как може някой да избере този формат. Ама така е, нека ми е гадно.

PR

20.10.05
09:57

Виждам ,че Калоян ме е изпреварил :)
За черпенето не се притеснявай - винаги има кога ;)

btw - Ще се пробвам за срещата в Неделя ,но не обещавам ... много работа ми се е отворила нещо тези дни .

20.10.05
12:52

Извинявам се ама никой ли не сийдва Bodybuilding Collection 01. Мъча се го дръпна, а то не качва повече от 2к... :cry:  :(  :cry:

23.10.05
14:07

От каде мога да си драпна тренировките на Христомир Хрестов , има ли ги някади из нет-а?

25.10.05
20:03

абе, пичове! никой ли няма поне 1 филмче с Flex Wheeler?
и още нещо...
има 1 програма E-Mule се казва-та там има много различни филми ( и не само), само че аз нещо не мога да свалям заради настройките. незнам как трябва да се настрои, иначе вътре определено има материал

FI

05.11.05
01:30

http://www.elitefitness.com/articledata/hbosteroids/HBO-Real-Sports-steroid-special.avi
Доста е интересно, ама трябва да разбирате английски

06.11.05
23:57

Здравеите, някои гледал ли го е този филм, какво е ваШето мнение за този филми един съвет навит съм да си купя един от филмите на Рони Колман  кои според вас си заслужава.

07.11.05
00:38

какво стана с  Olympia 2005 ???
някой изтеглилия??

PR

08.11.05
22:28

Eто качих едно филмче с големия - Лу Фериньо !

http://free.linkos.bg/details.php?id=16543

@WESTA - Изтеглих 7 Фaлшиви вариянта на 2005 !  :evil:
Бях спрял - утре ще пробвам пак !

13.11.05
20:23

Здрявейте ! Много яка тема се е заформила - евала , усещам че компа ми го чака поне месец без изключване . Имам една молба - някой който е теглил ПРЕПРОГРАМИРАНЕ от аренабг да го посийдва там или пък да го качи в free.linkos.bg ( като гледам там има повече мускули ) та да мога да си го досваля че си вися на 55% от месец и само го ъплоудвам . Някъде из темата видях нещо за Мр.О 2004 но самия филм не можах да намеря - ако някой знае от каде да го дръпна ще му бъда дълбоко признателен . Благодаря предварително !!!

16.11.05
12:40

[quote author=“4XL”]Здрявейте ! Много яка тема се е заформила - евала , усещам че компа ми го чака поне месец без изключване . Имам една молба - някой който е теглил ПРЕПРОГРАМИРАНЕ от аренабг да го посийдва там или пък да го качи в free.linkos.bg ( като гледам там има повече мускули ) та да мога да си го досваля че си вися на 55% от месец и само го ъплоудвам . Някъде из темата видях нещо за Мр.О 2004 но самия филм не можах да намеря - ако някой знае от каде да го дръпна ще му бъда дълбоко признателен . Благодаря предварително !!!

Ами олимпиа 2004 мисля че го теглих някога от free.datacom.bg ,
A Препрограмиране .... го има в дата.бг .... Ще се пробвам да ти дам направо линкове че търсачките неги искарват но мяма да е сега че нямам време да ги търся ....

RE

19.11.05
14:20

Пичове теглете от Олимпията от датата.
http://bt.data.bg/torrents/details.php?id=12534&hit=1
Качеството е много добро.
Само трябва да имате регистрация.

19.11.05
21:06

КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ

20.11.05
23:33

[quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ

Наистина го има в торентите е да не търсиш из файловете

^V

21.11.05
00:06

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ

Аз go намерих, ама нема как да го дръпна  :cry:

21.11.05
00:30

[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ

Защо да не можеш ? сийдъри ли няма

21.11.05
05:49

Jay Cutler - New, Improved & Beyond - този филм има ли го някъде из БГ пиъринга . Страшно ми се ще да го гледам . Гледам че в “линкос” го има но няма сийдъри .

^V

21.11.05
15:39

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ

Защо да не можеш ? сийдъри ли няма

Не бе, на интеренет доставчик съм и нямам достатъчно МБ за тегленето  :wink: . Но другия месец ако платя повече можи да си го изтегля  :)

21.11.05
16:20

Всички сме на интернет доставчик кажи на ограничен интернет план съм  :D :D :wink:

^V

21.11.05
16:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Всички сме на интернет доставчик кажи на ограничен интернет план съм  :D :D :wink:

Е има някои, които са на модем(макар и много малко), а и някои могат да влизат в сайта от ПС зала (а там няма как да се теглят филми, тей като трябва да киснат доста докат се истегли) :wink:

ПП: Стига със спамовете, че досаждаме на околните :)  :)  :)

B_

26.11.05
10:59

а някой да знае от къде мога да си дръпна Mr.Olympia 1997 :wink: или 96

27.11.05
18:02

Може ли някой да намери  No Pain No Gain, като излезе (след 3 ти декември) и See Arnold Run, ако успеете разбира се! Втория в дата го няма, до Арена достъп нямам и не знам!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1