Mataka - Intermittent fasting

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.04.10
18:33

Благодаря на всички за добрите думи тия 3 месеца бяха много трудни най-вече в спазването на хранителния режим. Малко ме е яд за загубените 6 см на бедрото и 1см на ръката, но талиято от 104см стана 89см което си е невероятно за мен.

everytime we touch снимките съм ги правил сутрин на гладно като правя ръце да знаеш каква става... тря ти направя една снимка събота :)

27.08.13
20:31

След 5м пауза в тренирането от 3 седмици съм отново в залата и съм започнал да чистя че съм пуснал малко корем реших да ползвам периодично гладуване тренирам на гладно и 2часа след тренировка започвам да ям в рамките на 6ч прозорец
приемам липо 6 блек 30 мин преди трен.

резултатите са доволни 3см загуба на талия до сега

тази диета я ползвам за пръв път но съм много  доволен

чудех се как и кога се приемат с нея креатин , протеин, амино

имам планове след като изчистя да разширя прозореца на 8ч -10ч и да качвам с нея ,но трябва да разреша проблема с приема на добавки.

01.09.13
00:44

Бруталното кардио четвъртък на гладно Сливен - Созопол - 142км. колоездене за 10ч. на 1 кафе, 3 енерджи дринк и 1 изотонна напитка от била някаква полска...
Събота връщане пак на гладно същата схема 9ч. и 30 мин.

Т’ва е то периодично гладуване :)

Тръгнах 81кг.
Събота вечерта преди да ям се претеглих 77.800кг утре сутрин ще се измеря че ми е интересно к’во е станало.

Мнението беше редактирано от PeakyBlinder на 01.09.13 10:31.

Лелеее, кардиото ти наистина е убийствено :D. Не мога да си представя да направя подобно нещо дори ... Мисля, че ще е добре (ако мислиш да го правиш пак) преди да тръгнеш да приемеш малко въглехидрати, бавни и може би шоколад. :)

Мнението беше редактирано от Александър Захариев на 01.09.13 01:48.

01.09.13
09:45

Идеята ми беше да не се отклонявам от “периодичното гладуване”

Пропуснах да кажа , преди тръгване пиех Lipo 6 Black Ultraconcentrate 1 капсула.

01.09.13
10:33

Разликата от преди тръгване

Талия -1см
Ханш - 2см
Тегло - 3.2кг

Много добри резултати в талията и ханша, но не мисля че си намалил само там. От това гладуване и толкова продължително кардио и мускулите изгарят ... но все пак не знам какво целиш. :D

Мнението беше редактирано от Александър Захариев на 01.09.13 23:07.

01.09.13
23:14

Целите ми са да намаля талията и ханша на каквато и да е цена... паднали са 100%
Сега ще се поровя в нета и за вакум за корем и разни други упражнения за разширен корем :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=431982590251715&set=a.282814205168555.64227.282806625169313&type=1&theater;
Ето тук Рич Пиана обяснява г/д как се правят вакуумки. Пиана е рекламно лице на марката мутант и е доста голям, както виждаш :D Но смятам, че талията му е добре. Аз, след като видях тази снимка, от време на време, когато се сетя през деня си правя вакуумки и смятам, че е доста добре. :)

02.09.13
02:05

Вярно е голям особено от към ръце, талията му е супер за този размер перфектна няма и разширен стомах. Че и кардиото му интересно на ММА ходи.
Ще ги включа към тренировките тия вакуумнки плюс  страничните напади с дъмбел четох че също помагат...

http://www.bb-team.org/articles/2833_linea-alba

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1