Проблем с гърлото при пиене на протеин

18.10.05
21:17

Здравейте,

преди време имах кофти проблем с гърлото, след като вечерта изпих един протеин, разбъркан с кисело мляко.

След като я изгълтах сместа/кис.мляко и Про голд 90/ не особенно голям грамаж и след “а мин си легнах още вечерта усетих едно раздраснение. А на сутринта все едно ми се беше зачервило гарлото, нещо като леко възпаление.

Подозирам че това раздразнение е предизвикано от праха, тоест някакви чястици, които са ми останали в гърлото/хранопровода/. До колкого си спомням май даже и вода не пих след това, че да се прочисти...

Това ми се случва за 2-ри път, след като преди доста време ми бее станало същото, когато пробвах да вземам малко соев протеин...

Подозирам, че гърлото ми е леко чувствително и особенно вечер след като взема протеин на прах и почти веднага си легна става проблема... Иначе като съм взимал преди проблеми съм нямал никакви, през друго време от деня и т.н.

Може и просто да ми се е зачервило гърлото, обаче така от нищото, просто е малко вероятно, нито съм изстивал, нито често получавам такива проблеми...

Някой имал ли е подобен проблем с приемане на протеин??

18.10.05
21:44

Не съм имал такъв проблем ,но аз пия протеина с прясно мляко защото смятам ,че се разтваря по-добре

RO

19.10.05
10:19

Батка разтваряй го с прясно мляко про голда има чуден вкус така или ако искаш и с вода става ама е по гадно

19.10.05
19:55

Ок мерси, ще го подкарам на прясно. А може би и преди това съмго раздразнил гърлото, защото ядох накакви нарове ... и веднага след това “посипах” с прах... Де да знам и аз къде е бил точно проблема. :?:

20.10.05
13:45

Най-вероятно няма никаква връзка, щом ти ти се случва едва за втори път..Но можеш просто да се набълбукаш с вода след това  :idea:  :idea:

На мене друго ми е интересно: прие ли с него креатин и каква е марката на протеина?

Креатинът е неразтворим - стои си на кристалчета и може да те е раздразнил. Отделно ако ти е некачествен протеинът ... същата работа.

20.10.05
21:37

Не взимам креатин, а протеина е Про голд, съмнява ме, че му е ТОЛКОВА ниско качеството, че да прави проблеми... Пък и преди пак вех определено количество и нищо нямае, но бее през деня и не съм лякал да спя след това, че да ми се застояло в гърлото толкова дълго.

Тая вечер пак ще взема, да се надявам, че всичко ще е ок, че вече ще се изнервя, ако пак се прецака...  :lol:

Мерси за вниманието

20.10.05
23:21

tpd
няма значение дали след като си испил протейна си легнал ,защото той не се задържа в гърлото както си написал пак и щом за първи път ти се случва предполагам че не от протейна и нито от киселото мляко най вероятно да е от нещото което си ял преди това пак и може да ти се въспалило гърлото от самото времето!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1