28.08.13
20:41
Здравейте след нормална тренировка в залата за ръце на другия ден се събудих с болка в долната част на бицепса. Казаха ми че е сухожилие но вече ме боли от два месеца почивах 3 пъти по 1 седмица но не мина. Какво да правя на някой да му се е случвало.
28.08.13
21:20
Надявам се никой да не се наеме да ти поставя диагнози по интернет.
За да се запозная поне малко с проблема ти, обаче, ще ми е интересно да го опишеш.
Къде точно те боли(отвътре, отвън, под лакътя, над лакътя)?
При какво положение или движение те боли?
Кога болката се усилва и кога намалява?
28.08.13
22:07
Болката е над лакътя към вътрешната част . Боли ме когато го стегна и при всяко упражнение но болката е по силна когато го стегна така че палеца да сочи рамото и когато правя чукове с дъмбел. Болката изчезва когато направя 4-5 серии и деня след трен. болката е най голяма.
28.08.13
22:40
Мен наскоро ме наболяваше на посоченото място от теб под бицепса , над лакътя.Болката по-скоро беше остра , за 1 - 2 секунди след това затихваше.Най-често се появяваше когато си почивам,но това беше за 1 - 2 дена сега не ме боли.
28.08.13
23:09
казано от Hristiqn Hristov на 28.08.13, 20:41:
Казаха ми че е сухожилие
Кой???Д-р Дулитъл ли ти каза?
29.08.13
00:29
Отивай на лекар. Не си мисли, че всичките съвети, които ще ти кажат са верни.
01.09.13
18:57
Бицепса е мизерен мускул, който хората умират да показват. Лесно се изморява и къса. Със сигурност си го разтегнал и си възпалил. Дано да не е хронично вече. Отиди на лекар, както те съветва това момче над мен. Ако не искаш да ходиш на лекар - пълна почивка, много аминокиселини и направи няколко бани в Панчарево.