18.10.05
23:01
Аз сам висок 182см тежа 60кг и сам на 16години. Кажете ми по каква програма да работя и какво да ям за да кача маса и да отворя гърди и граб. Благодаря ви предварително!!!!!!
Това беше излишен пост който пусна но.. карай съветвам те преди да пускаш теми да разгледаш сайта изцяло!
Ето ти и линк за това което те интересува
http://www.bb-team.org/training/000156.php
УсПех!
И запомни едно нещо, което е много важно за начинаещите:
Търпението, т’ва му е майката. От днес за утре нищо няма да стане.
[quote author=“svetllio”]И запомни едно нещо, което е много важно за начинаещите:
точно така, ако си мислиш, че ще станеш културист след 20-тата тренировка не си прави илюзии, зареди се с търпение и си следвай програмата....точно малоумници, които нямат търпение почват със стероидите още преди да са почнали фитнес :x
Тъй-като сега започва сезона с най-интензивното “дигане”...
На пролет можеш да направиш един инвентар на нещата, който си правил и какво си постигнал през този период. :)
19.10.05
10:14
[quote author=“Azazel”][quote author=“svetllio”]И запомни едно нещо, което е много важно за начинаещите:
точно така, ако си мислиш, че ще станеш културист след 20-тата тренировка не си прави илюзии, зареди се с търпение и си следвай програмата....точно малоумници, които нямат търпение почват със стероидите още преди да са почнали фитнес :x
И аз мисля така
А спрете се стози спам бе кво коментирате некви бесмислици човека си знае кво да прай ако решил се зоби се зоби и за 20дена мо стане култорист. Сигурен сум че човека знае че няма да стане от рас някув изрод!ае бес излишни коментари моля
edit:никои да не се засяга лично от казаното ми просто забелешка