18.10.05
20:32
1.80 лв. на килограм за тежести (негумирани) добре ли е като цена?И има ли някъде по-евтини.Става въпрос за ф30.
Принципно е лев за килограм, май е множко това!
Къде е лев за килограм?
[quote author=“MishoAZ”]1.80 лв. на килограм за тежести (негумирани) добре ли е като цена?И има ли някъде по-евтини.Става въпрос за ф30.
Толкова е цената и та но българските вносните са си 2 и повече кинта
Лев / кило няма а Йода ако знае да кажеда си вземем всички
1.8 са най - евтините, дето съм срещал. Преди няколко години си взех дъмбел на такава цена, сега цените са същите, когато последно проверявах ;)
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Толкова е цената и та но българските вносните са си 2 и повече кинта
Лев / кило няма а Йода ако знае да кажеда си вземем всички
Абе ако сте чували за Про Джим (това ми е фитнеса, но човека и уреди прави), та той каза че ги е купил за по лев килото, но това беше преди 2 г. То желязото едно и също и аз си помислих че не са се променили много - все пак за железни тежести говориме, не за гумирани на Елейко или Иванко или подобни! Извинявам се ако съм те подвел, грешна ми е явно информацията :oops:
Може да ги е взел на старо или от някой рзакриващ се фитнес, но по магазините няма толкова евтини.
Ми нови бяха като отвори фитнеса, но той има доста връзки и може да е намерил на такава цена, иначе уредите му ще ги видите поне в 10-15 зали в София!
И така от цялата тема става ясно , че тежести на пазара не се намират на цена под 1.80 лв/кг. , от което следва че тази цена е съвсем нормална.