29.08.13
20:57
Здравейте ! Имам въпрос относно начина на приемане на трите неща . Купих си ON Whey Gold standart протеин , Scivation Xtend new formula и половината креатин от миналия период ми е останал - Xplode на Olimp . Понеже тренирам футбол и единствената ми възможност за ходене на фитнес е вечер - така се получава , че от 18:00 имам тренировки по футбол , след което към 20:30- 21:00 ходя на фитнес. Та въпроса ми е как да приемам трите неща и дали храненето заедно с приемането на някоя от тези добавки , може да попречи на правилното й усвояване. Досега съм въртял всякакви комбинации , но протеин заедно с креатин никога не съм пробвал и затова не съм сигурен как точно да ги приемам. Времето в което почивам между двете тренировки е малко , затова и не мога да се блъскам с така нужната храна веднага след футболната тренировка. Отделих доста средства за да закупя може би най-качествените и доказани продукти , за това моля за помощ за да извлеча максимума от тях :)
“не мога да се блъскам с така нужната храна”
Виш пич щом казваш ,че храната е ненужна по-добре си продай добавките и се откажи като цяло ..
Те са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ , а не заместител на храненето ти :)
Аз лично бих си сменил тренировъчната програма напълно ,или бих избрал един спорт . Няма ли начин да тренираш преди тренировката си по футбол ?
казано от RAPER на 29.08.13, 21:42:
“не мога да се блъскам с така нужната храна”
Виш пич щом казваш ,че храната е ненужна по-добре си продай добавките и се откажи като цяло ..
Те са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ , а не заместител на храненето ти :)
Аз лично бих си сменил тренировъчната програма напълно ,или бих избрал един спорт . Няма ли начин да тренираш преди тренировката си по футбол ?
Няма начин , защото работя . След месец ми почват и сесиите в университета затова единствения ми вариант е вечер по това време... Не съм казвал никъде , че храната е ненужна - напротив , имам впредвид че нямам възможността да се храня по 6 пъти на ден с качествена храна , с която изобщо няма да има нужда от тия добавки. За спорта няма как да се откажа нито от едното , нито от другото - както си вредят едно на друго , също така си и помагат.. както и да е трябва ми просто съвет кое кога да пия и дали трябва да изчакам дадено време преди да ям след като съм пил някоя от 3-те добавки :)