30.08.13
00:57
Здравейте! Ще може ли да ми отговорите дали следните 3 неща, който съм харесал да си взема си струват. Не разполагам в момента с много пари и само това мога да си позволя. Искам бързо покачване на мускулна маса. Тренирам от около 1 година. Моля изкажете мнението си за тях.
BCAA (разклонена верига) » SCITEC BCAA-X 120 Caps.
BIOTECH USA Mega Amino 3200 / 100 Tabs.
OLIMP Creatine Mega Caps 1250mg. / 15 Caps. - това е така за между другото да го взема..- евтино е и май е хубав този креатин, вие ще кажете..
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Добромир Ценов на 30.08.13 01:01.
Не. С тези количества абсолютно нищо няма да постигнеш. Отделно е коментирано безброй пъти как се качва мускулна маса - с храна.
30.08.13
13:22
Това е ясно, че с храна. Аз, просто искам да добавя и нещо в повече. Имам хранителен режим и го спазвам. То е ясно, че в тези количества няма да ми стигне. Аз просто питам дали си струват тези неща, защото не са скъпи. А за по-натам, ако са хубави или ще продължа с тях, или ще ги сменя, защото този месец нямам толкос пари за по-скъпи :)
Тези 15 капсули са ти за 2 дни. Най-добре си вземи половин кило монохидрат на прах. Парите, които си отделил за продуктите на сайтек най-добре ги инвестирай в още по-добра храна или BCAA на по-качествен производител (ако може да не са капсули, доста набутвацийка идват капсулованите аминки.)
30.08.13
13:39
това с тези 15 капсули.. знам, че е за 2 дни, но и струва 2/3 лева с доставка.. аз по-точно питам за другите, за около 2 седмици, макс 1 месец.. говоря за и 3-те неща.. SCITEC BCAA-X 120 Caps. - по 4 капсули.. ще ми стигнат за 30 дни.. Значи, какво да разбирам, че не са толкос добри ли?