Как да тренирам врат и трапец?

30.08.13
01:18

Въпроса ми е дали вратът и трапеца да ги тренирам по няколко пъти в седмицата като предмишницата, прасеца и коремните мускули или по един път. Според мен и те са издържливи мускули като тези който споменах по-горе и трябва да се тренират по често, но искам да чуя и вашето мнение по въпроса.

30.08.13
01:28

Не ми казвай,че ти “изостава” вратът ? ...

В нашата зала тренират врат с едно специално въже, което се слага около врата и главата, мушкат се тежестите в него и сядаш и вдигаш и навеждаш глава... Обаче незнам как се казва :(

30.08.13
09:50

Тренирай ги поне веднъж седмично. Ако прецениш, че имат нужда от втора тренировка не е проблем да я направиш.

30.08.13
10:13

Когато спрете да придавате такова голямо значение на многобройните асистиращи и стабилизиращи мускулни групи, тогава ще пораснат.

30.08.13
15:25

Всъщност, тренировката на врата не е простотия, особено ако тренираш контактни спортове. Един здрав врат винаги е предимство.

ЯЯ

01.09.13
18:46

Това се казва проблем! Малък врат. Не знам да се смея ли или да плача?А мускула между палеца и показалеца как е? Всичко друго е наред, нали?

01.09.13
20:51

Тренировка за врат.

01.09.13
20:54

Хахахахаа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1