Ретаболил?

Темата е заключена.

12.02.04
19:28

Ако съм на 17 години може ли да напражя 1-2 цикала с ретаболил или да изчакам още няколко годинки и тогава? Какви странични действия има ако се взима в умерини дози(на 1кг 40мг ретаболил)?

HE

13.02.04
13:35

Zdraveite na vsi4ki iskam da zadam edin vapros - Retabolil-a kak se priema? I ako e na injekcii kakav e efekta ako se pie?
Blagodarq!

13.02.04
14:30

Не искам да коментирам тва дали на 17 години може да се зима ретаболил или тва за страничните ефекти като и схемата на приемането . По въпроса тва ако глътнеш съдържанието на ампулата резулата ще бъде следния : ще си овредиш черния дроб защото хапчетата са изчислени така че да стигнат до кръвообращението и да не се метаболизира всичко в черния дроб а това ще отиде направо в черния дроб и може да не стигне до мускулните рецептори с две думи няма да има ефект и ще се натровиш.

по-здрави и успех

TE

14.02.04
20:57

Az sam na 17 godini i sam naprvil do sega 3 cikala za godina ipolovina. Visok sam 188 i teja 85 kg. Predi parvia cikal biah 69 kg na 185 ! Toi be6 na bionabol za 2 meseca ob6to 200 mg. Ka4ih kato rezultat 5 kg. Vtoria be6e na bionabol i retobolil za 10 sedmici kato bionabo nai mnogo stignah do 20 mg naden a retabolil si slagah po edna ampula ot 4ta do 8ma sedmica. Rezultata be6e o6te 5 kilograma . Poslednia mi be6e na bionabol i omnadren za 10 sedmici . Kato bionabol stignah maksimalno do 25 mg na den i ot 5 do 8 sedmica sam si slagal po edin omnadren i rezultata be6e o6te 6 kg. Iv 3 te cikala sam pil karsil. Ako si naistina slab i ti e pisnalo da si slab moje da napravi6 dosta ne6ta bez zob ,no vsi4ko opira do finansi. Smqtam 4e sa6tia rezultat bih mogal da postigna i samo s dobavki kato aminikiselini ,kreatin , i geineri i dieta s mnogo ka4estvena dieta . No ako ne razpolaga6 s dostata4no vreme da si prigotvi6 hranata i dostata4no pari tova e nai lesnia na4in .  Strani4ni deistvia pri moite cikli nqma6e ,no pri teb ne se znae . Taka 4e ako preceni6 4e riska (strani4nite deisrtvia i traini ubrejdania na organizma ) si zaslujava -deistvai!

15.02.04
10:01

Значи братле тъпо звочи тва дето го казваш значи ако немаш пари ,да бацаш тестостерон и биоанабол и да нема странични ефекти замислисе ,че е тъпо тва !!! Иначе ако нямаш парични възможности по добре по малък цикъл но подсигорен и след тва да си направиш периодичните изледвания . Та твоите расаздения Теао се събира в едно че атлета без стероиди няма да има тази успеваемост като атлета ,които ползва стероиди .Но все пак тва са опасни медикаменти и не става да ги зобиш като бонбонки !!

по-здрави и успех

TE

16.02.04
15:03

Absoliutno si prav . Ne sam mu govoril za strani4nite efecti , nito sam kazal 4e pri nego 6te bade tak . Prosto mu kazvam kakvo az sam napravil,za6toto sme na ednakva vazrast. Pri men problema be6e 4e izglejdah zle 185 cm na 69 kg- sam vi4da6 4e tova e mnogo kofty kato otno6enie . Nakrai svar6vam s tova 4e toi sam triabva da si preceni riskovete i tova 4e az sam dobre sled cikala pri nego moje da ne e taka ! Samo ne razbiram v kakv smisal kazva6 4e cikala triabva da bade po dobre podiguren? Nadqvam se da mi kaje6 kade sam sbarkal ! Vse pak celta e ne da si uvredia organizma , no vredata taka ili ina4e q ima dori da ne q use6tam .

16.02.04
16:09

ne gi znam tochno ciklite po shema kakvi sa bratle principno sum protiv bionabola metandrostenolona go smqtam za po-dobur . Za podsigoren smqtam toq cikal v koito kum steroidite se zimat i dobri pomoshtni medikamenti.
po-zdravi i uspeh

17.02.04
15:27

И аз като емо съм против бионабола...той е ако искаш да зобиш,но нямаш пари,но пак не си струва като се замисля.Мене са ми казвали,че преди години е бил супер добър и бил доста изчистен (не товарил толкова черния дроб колкото сегашния му вариант) ама като всяка българска работа и него са го осрали :evil:

Иначе метана определено е за предпочитане.Аз съм правил няколко цикъла с метан и съм супер доволен.Даже си правих и изследвания и ми казаха,че ми няма нищо(засега де, то човек никога не може да бъде 100% сигурен,но все пак...).
Така,че бионабола го взимай само ако няма накъде вече...

TE

17.02.04
16:18

Kak moje da e po pre4isten i da ne tovari kato   ve6testvoto e edno i sa6to a tova koeto zatormoziava 4ernia drob e metiliva grupa pri 17 ty vagleroden atom ??? Ne moje6 da q mahne6 ,a ako vse pak laboratorno se mahne to ve4e nqma da e sa6toto ve6testvo ? Popravete me ako barkam…

17.02.04
16:43

rhahaha awe koi ti govori za tva tuka stava vapros che medikamentite sa razlichni i po otnoshenie sudarzanie na metandianon

PR

17.02.04
16:43

vig priatel opredeleno si prav i az sashto se chudia kak metana e po bezvreden ot bionabola pri pologenie che dori go davat da se pie s Nolvadeks.Shte se radvam ako niakoi me ubedi v obratnoto,no ne prosto da mi kage che pri nego niamalo stranichni efekti,shtoto vseki e strogo individualen

18.02.04
22:03

:lol: bratleta az li4no smiatam 4e bionabola e po-lo6ia za6toto s nego ot cikal sam ka4val max-6 kg sas mnogo pomo6tni preparati.metandrostenolona e drugo.poslednia cikal (koito o6te ne e svar6il ) sam ka4il 10 kg za 6 sedmici.i predi i sega bia i sustanon prez 4 dni , a dekata prez 5 .samo 6te otbeleja 4e rusnacite sa mnogo napred pone spored medikamenta koito izpolzvm-pone znam 4e e original.ako ima6 pari miatai ruskoto :twisted:

PR

19.02.04
01:41

dobre Koce obache kak si sas dozite otnosno metandiona .po sashtia nachin li se pie kakto bionabola ili e po spsifichno i ako moge da mi dadesh niakakav primer(imam predvid zikal da kagem s nego i deca)

21.02.04
19:31

8) ami dozite sa sa6tite kakto i s bonabola no ne si misli 4e s cikal v koito maksimalnata doza e 20 mg ili 4 hap4eta 6te napravi6 ne6to .drugo pak niama da napravi6 ni6to ako vzema6 a ne priema6 beltaci-tova e sa6tnosta na medikamenta ina4e 6te go izse….6 i nikakva polza nabliagai na beltacite i ne prekaliavai .az li4no obi4am umereni dozi 30-35 mg na den.tova e ot men. moje da gre6a niakade ako niakoi znae ne6to neka pi6e :shock:

21.02.04
21:29

emi spored men na kakvito i da bilo anabolni steroidi triabva da minesh chak na 23-24 godini zashtoto togava niama da narushat tolkova hormonalniat ti balans

sega oshte ti se arviva tialoto, hormnite, kysen pubertet i mnogo shte se obyrkat neshata

izchakai ! zakyde byrzash !

bavno i slavno

keep pumpin’ !

22.02.04
10:39

vanisher mnogo kraino bratle ,mnogo kraino iskazvane
po-zdravi po-vecheto momcheta sa pochnali da zobqt pod 23 godishna vuzrast

29.02.04
09:30

Ae kvi 23-24 godini polovinata mi priateli koito sa 15-18 zobqt.Kvo da govorim pove4e.Taka 4e e bezmisleno da im prikazvash 4e ne trqaa da zobqt pod 18 koi kvoto iska da prai.I da im go kajesh te pak shte se nazobqt 6ot kat idat v zalata i vidqt nqkvo nazobeno kopele i pak se naduhvat

TH

03.03.04
14:03

neznam ama az li4no sum 4uval 4e ot toq retabolil se omaznqvash dosta vernu li e?vie kfo 6e kaete :?:  :roll:

03.03.04
14:32

ne sym kazal che rpedi tova ne moje
prosto sled 23-24 shte e nai malko vredno
inache vi ot 15 godinki spokoino moje da si zobite…az ne sym protivnik no vi kazvam kakvo sym chuval…za da se izolirat strani4nite efekti do minimum !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1