Ще имам ли успех със свалянето по този начин?

30.08.13
12:22

Здравейте на 16 години съм висок 1.69, кг - 66. Ходя на фитнес, също така и тичам 3 пъти седмично.
Въпросът ми е дали ще успея да сваля постепенно няколко килограма по този начин:
Преди си ядох постоянно каквото поискам, сутрин за закуска или филий със сладко или баница. Обед ако съм си  в нас ям някаква манджа или супа, но по често съм навън и ям дюнер или хамбургер. Допълнително си пиех по 1л. най-малко газирано, а и на ден ядох поне по 2 вафли.
В момента вече съм спрял газираното, баничките :D, сладкото, хамбургери и тем подобни junks, спрял съм и хляба.
За закуска ям 100 гр. овесени ядки и 3-4 яйца + някакъв плод.
През дена ям плодове и зеленчуци доста, и зависи какво е сготвила майка ми (боб, чушки с ориз, пържоли.. много са) ям от тях леко по малко от обичайното количество без хляб. Преди лягане ям 400гр извара. Още прекалявам с бирата, ама и нея вече я намалявам :D
Отделно ям и около 100гр. ядки за набавянето на мазнини.
Вода по принцип си пия по 1,5-2л. на ден, ако не и повече.
Със всичките junks и газирано които съм разкарал ще успея ли постепенно да сваля някакви килограми?
Мислех да съм строго на НВД, но четох че за тая възраст  препоръчвате само тези неща да се спрат и ще има ефект?

Темата беше редактирана от Петър Стоилов на 30.08.13 12:34.

30.08.13
13:05

Прочети какво е калориен дефицит и го приложи.

30.08.13
13:05

Ти ще се стопиш бе младеж :)

Уау - на 16 години си, но все още прекаляваш с бирата... аз съм от друга планета явно.

Това описание на храненето не дава достатъчно информация за адекватна преценка на режима.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.13 13:53.

30.08.13
13:59

Много си назад Кольо,в момента на 12-13 прекаляват,ама не с бирички,ами с твърд алкохол и то почти ежедневно,ако не е в дискотеки,то ще е в домашни условия.

30.08.13
14:19

казано от Кольо Пияндето на 30.08.13, 13:53:

Уау - на 16 години си, но все още прекаляваш с бирата... аз съм от друга планета явно.

Не бе, от тази си...ама явно хора, като мен и теб скоро ще трябва да я напускаме.
Затова чета фантастични книги, да се ориентирам накъде:)
Стягай багажа Коленце, тук деградацията е необратима брат!

30.08.13
14:46

казано от slavko на 30.08.13, 14:19:

Стягай багажа Коленце, тук деградацията е необратима брат!

Ееее, Слави, крайно изказване :).  Не мисля, че е признак за деградация да пиеш бира на 16 години, пък било то и в индустриални количества.
На 16 аз прекалявах не с бирата, а с твърдия алкохол, но не се имам (и не съм срещнал някой, който да ме има) за деградирал :).
Има далеч по-показателни критерии - да не можеш да пишеш на родния си език или да не правиш разликата между Димитър Талев и Димитър Димов например (нещо, на което неотдавна случих)...

Мнението беше редактирано от Петър на 30.08.13 14:47.

Никога не съм приемал пиенето на алкохол на тази възраст като нещо смислено и интересно. Около мен беше пълно с наркомани и алкохолици на възраст на, която не знаят к’во да правят с пишката си. Странното е, че в днешно време идолите на малките момиченца са пиячите на по 20, със счупени голфове от ‘89-та и ръка 28 сантиметра, пък по тоя начин и на тях им промиват мозъците....

Почнал си от сега да спираш вредните храни . Иска си време чистенето , ако си зарибен дълго време тялото ти само ще ти казва какво кога как и колко иска . Не неска 100 гр това утре 200 това ..

ЯЯ

01.09.13
17:58

Това за прекаляването с бирата беше добре. Аз като бях на 16 години прекалявах с бозата, но онази беше друга, не като сегашната. Забрави за газирано, сол и сладко с изключение на плодовете и медта. Малко вода пиеш. Трябва поне 500 мл на всеки 10 кг от теглото ти. Аз веднъж стигнах до 9 литра и оцелях. След обяд не взимай никакви въглехидрати. Салати с много подправки - мерудия, копър, риган, босилек, сладък червен пипер, варени яйца, не хвърляй жълтъка, не се прави на американец, зехтин, ленено олио, олио за готвене. за съжаление фъстъченото масло в България е много скъпа иначе е идеалната храна за сваляне на кила. Купи си суроватъчен протеин от Сердика.И извара, естествено. Само да те предупредя, подкожната вода ще намалее драстично и ще заприличаш на вампир. Ако майка ти те изгони от вкъщи няма да мога да те приютя. Вече дадох подслон на трима твои колеги.

казано от Ясен Янков на 01.09.13, 17:58:

След обяд не взимай никакви въглехидрати.

Че какъв е проблема след обяд да приема въглехидрати?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1