За и против алкохола по време на стероиден цикъл

Темата е заключена.
BU

13.10.05
23:51

Търсих във форума подобна тема но не можах да намеря така че ще помоля някой да сподели от собствен опит по време на цикъл дали се е напивал да речем с около 400 грама концетрат и какви са били последствията евентуално ако е имало такива или какви може да са.
За и против алкохола и защо?
Става въпрос не да се напиваш всеки ден а от време на време колкото за купона!

14.10.05
01:08

За мен след 400 грама концентрат, последствията ще са сериозни и без да съм на стероиди ;)
А въпроса е обсъждан преди, примерно тук - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7636&highlight=%C0%EB%EA%EE%F5%EE%EB

14.10.05
12:59

Не ти предпоръчвам не бях на стероиди,бях на кленбутерол.Испих 1л. шампанско и на другия ден щях да се побъркам.От клена бях качил температура и от шампанското ме цепеше главата и просто комбинацията стана страхотна.И направо искам да си пръсня някаде черепа толкова гадно ми беше че просто не е истина.

14.10.05
15:32

аз съм против. 1 бира 1-2 пъти месечно може :D. но такива зверски напивания са безотговорност. допълнително си товариш целия организъм. освен това може да се получи ароматизациа.

ST

14.10.05
23:36

ами нямам нишо против стероиди и алкохол но в алкохола да е в количествата които графа споменава а при такива количества от рода н аполовин литар концентрат сам твърдо против то вярно че черниа дроб има способноста да се регенерира ам се пак защо трябва да се подлага на такива зверски натоварвания

15.10.05
23:52

Ами брат, аз съм пробвал веднъж... Изпих 400 гр ром, а тогава взимах по 40-50 мг бионабол. Голяма глупост, да знаеш. Първо че се отрязах ужасно мощно, губят ми се цели часове. После да не ти казвам как се чувствах на сутринта. А това, което е преживял черния ми дроб, ще да е било много по-тежко. От тогава не пия изобщо, няма значение взимам ли нещо или не. А ми се струва, че има и друг момент. Щом си решил д се тровиш, трябва да знаеш защо го правиш и да го направиш както трябва. Такива неща като пиене на твърд алкохол и то в големи количества, биха показали само несериозно отношение.

16.10.05
09:21

Абе примерно като не взимаш  абсолиотно никакви стериоди, прече ли 1 или 2пъти в месеца да пиинеш твърд алкохол да речем 300-400гр. ракия или водка или уиски ? Нали знаете понякога на човек му се приисква примерно като е на някои рожден ден или пък на някаф празник  фатално ли е ?

16.10.05
11:45

Kang за мен не е проблем и повече от гледна точка на т’ва дали ми пука. Че се тровиш - тровиш се. Т’ва тряа ти е ясно. Ако ти се пие пий. Не е нужно да ставаш въздържател. Важното е да знаеш къде ти е границата щот след нея става “опасно” :wink:

KP

18.10.05
10:55

[quote author=“buchka”]Търсих във форума подобна тема но не можах да намеря така че ще помоля някой да сподели от собствен опит по време на цикъл дали се е напивал да речем с около 400 грама концетрат и какви са били последствията евентуално ако е имало такива или какви може да са.
За и против алкохола и защо?
Става въпрос не да се напиваш всеки ден а от време на време колкото за купона!

ти перко наумов ли си?
кво е това ЗА бе?

KP

18.10.05
10:56

[quote author=“grafa”]аз съм против. 1 бира 1-2 пъти месечно може :D. но такива зверски напивания са безотговорност. допълнително си товариш целия организъм. освен това може да се получи ароматизациа.

и то безалкохолна ; - )

19.10.05
10:09

[quote author=“rewave”]Kang за мен не е проблем и повече от гледна точка на т’ва дали ми пука. Че се тровиш - тровиш се. Т’ва тряа ти е ясно. Ако ти се пие пий. Не е нужно да ставаш въздържател. Важното е да знаеш къде ти е границата щот след нея става “опасно” :wink:

Абе аз съм решил да тренирам сериозно без да се наливам с алкохол( и без тва не съм алкохолик и не ми се пие) и с други боклуци ставаше
дума  примерно 1-2 пъри в месеца (я съм на рожеден ден на някои или на панаир съм примерно на някое място или пък някои празник има и така) за тва ставаше дума !!!

19.10.05
10:30

ахаха офф/ аз отказвам алкохолите един по един като препивам сериозно с тях, засега съм отказал текилата, некачествената водка, рома.... to be continue…  :twisted:

19.10.05
21:17

[quote author=“Kang”][quote author=“rewave”]Kang за мен не е проблем и повече от гледна точка на т’ва дали ми пука. Че се тровиш - тровиш се. Т’ва тряа ти е ясно. Ако ти се пие пий. Не е нужно да ставаш въздържател. Важното е да знаеш къде ти е границата щот след нея става “опасно” :wink:

Абе аз съм решил да тренирам сериозно без да се наливам с алкохол( и без тва не съм алкохолик и не ми се пие) и с други боклуци ставаше
дума  примерно 1-2 пъри в месеца (я съм на рожеден ден на някои или на панаир съм примерно на някое място или пък някои празник има и така) за тва ставаше дума !!!

И защо мислиш, че не съм ти отговорил на въпроса?
[quote author=“rewave”]Че се тровиш - тровиш се.

Колкото и алкохол да пиеш все се тровиш. Но все пак ако пиеш само по рождени дни и т.н. ме съмнява да хванеш цироза.... Разииш? ;)

19.10.05
21:20

таз тема е безмислена!вече стана досадно!
Или пиете стероиди и не пиете алкохол!или пиете алкохол и не пиете стероиди!Въпрос е на избор и воля!

Комбинацията алкохол и стероиди при всички случеи крие опаснотсти,при това огромни!

Не изчерпахме ли наи накрая тази, толкоз ясна на всички вече тема!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1