Едно гадно треперене

18.10.05
12:34

Вчера почнвах даскалото и първдите два часа лявата ръка с която си пиша леко ме болеше или по точно, се едно ми беше натъртено нещо лъчевата кост (ако не бъркам горната).Треперенето беше следното: като съм си отпуснал ръката на коляното нищо,обаче като си дигам леко китката и започва да трепери чак към лакътя го усещах.Изпъна ли си пръстите спира, свия ли ги пак почва.И беше само с лявата, пробвах с дясната но не трепваше.

И още нещо което стана миналия четвъртък, като си седях пред компютара и чатех и изведнъж трицепса на дясната ръка, почна все едно да тупти, свива се и се отпуска.Бях по тениска и го погледнах и се свиваше и отпускаше точно в центъра.Това траеше към 15-20 секунди и спря.

Някой, нещо до каже мнение???

18.10.05
18:45

Тремор може да е, но в доста големички размери е бил при теб. При мен сеполучява като се преумора/психически/ или при повечко стрес и малко сън... Но на голям мускул като трицепс не съм получавал никога. Така че незнам дали е тремор това или нещо друго...

18.10.05
21:40

а дали може да е бил вседствие на антибиотика и умора, недоспиване.Щото тогава се писах до късно, сутрин ставах рано, и общо взето деняг ми преминаваше в писане до късно и ставане рано.

19.10.05
01:12

И на мен ми се случвало така да ми пулсира някой мускол даже много често обикновено на бедрените ми мусколи и рядко на бицепса или трицепса.Остановил съм че се получава това от претоварване/претренирване/ или Когато не съм успял да си отпочина и да съм се въстановил на 100%

RO

19.10.05
10:27

И аз го получавам от време на време. Обеснявам си го на това , че в точно определена позиция като сам си позтавил ръката се засяга някой нерв или сухожилие и мускула се схваща и вече се получава това с треперенето :)

19.10.05
10:37

това с треперенот на пръстите съм го получвал и аз, но само след тежка тренировка, може да не си се бил възстановил добре и затова така  :wink:

19.10.05
14:18

[quote author=“Rock_acdc”]И аз го получавам от време на време. Обеснявам си го на това , че в точно определена позиция като сам си позтавил ръката се засяга някой нерв или сухожилие и мускула се схваща и вече се получава това с треперенето :)

в моя случай това ми се струва най най удачно.Понеже не може да съм претренирал, щото не съм ходил цяла седмица на зала.

19.10.05
19:50

[quote author=“roshko”]а дали може да е бил вседствие на антибиотика и умора, недоспиване.Щото тогава се писах до късно, сутрин ставах рано, и общо взето деняг ми преминаваше в писане до късно и ставане рано.

:lol:  Аверче, какво ти възможно ли е... направо си се пребил като катър и ти се е получил някакъв як тремор, от това е. /99 процента/

В същност и аз при такива условия съм получявал тремор. Имал съм на пръст, на клепач, даже и на задника, последно... :)

Айде поздрави и ДА НАМЕЛИМЕ СТРЕСА!  :lol:  :lol:

19.10.05
20:59

значи направо да спираме дааскалото :lol:
трябва да си оправя аз часовете на лягане и ставане.И малко да се покоцентрирам :lol:

MR

01.11.05
10:21

офффф тва е много досадно деноно6тно ми ска4ат мускулите то цялото тяло .Даже нощно време кото запо4не да ми подска4а задника побеснявам ама кво да напрая :lol: .Скоро спрях да тренирам за 2 седмици и се оправих долу горе и пак запо4нах .Ами не тренирам здраво и пак  ,преди не бях така . И най-неприятното е 4е най-4есто се слу4ва на най маликите мускул4ета :D

01.11.05
11:33

mr.olimpia`
хах :) ти се радвай че она ти работа не почнала да потскача.Релакс това са напълно нормални неща от следствие на преумора и т.н.

03.11.05
13:02

на мене ми пулсира почти всичко без гърдите
най вече странично рамо даже и гърба в долната част
мисла че си е нормално при трениране  :roll:
иначе тва за треперенето на ръцете верно некой да каже нещо

03.11.05
20:27

Преди един,два дена и на мен ми трепереше дясната ръка,обаче много силно.Едвам си подавах хлабя и чашата.Не е от писането щот съм левичар.

PR

04.12.05
23:32

Батее аз съм боксиор и винаги след мач или спаринг като си сваля ракавицитее рацете ми треперат - от стягането на бинтовете и от самото набиване на рацете тфа е нормално. Иначе знам че мусколите при пренатоварване започват да се съкрашават понякога - колкото за лявата рака знам че малкия пръст на лявата рака ако започне да трепери има признаци за проблеми със сърцето ама не ми се вчрва на твоита възраст да има подовно нещи така че професионалното ми менеие е - ПРЕУМОРА  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1