Стапяне на мазнини в задните части

17.07.12
15:16

Здравейте хора.Накратко:

На 20 години съм.

Тренирам фитнес около 1 година вече
  -Когато мога тренирам по 4 пъти седмично,когато не по 2,3 пъти за съжаление.

Тичам когато мога
  - Обикновенно тичам след работа по схемата 1600м,1200м,1000м(почивка с ходене около 5 минути м/у серията)
        - Тичане: 100м крос,50м спринт,100 крос,50 спринт.....

Работя като охрана на един стол по 12 часа,застояла работа
      -На работа пия около 3-4 литра вода,максимум 6
      -У дома пия по 2-3 литра 

На 16 години бях 110 килограма,с диети и тренировки сега съм 80кг

Спазвам диета: Не ям тесто и сладко.
      -позволявам си нарушаване 1 път на една,две седмици.
      -Ям плодове,свикнал съм вече,тялото ми няма недостиг на хранителни вещества.
      -Отскоро почнах ограниченията: Да не ям след 20:30,Да ям след тренировка чак след около 2 часа.Преди тренировка гледам да
      не ям около час.
      - Не пуша и не пия.

Проблем: Задните ми части са големи,сравнени с останалата част от тялото ми.

Въпрос: Как да изгоря излишните мазнини в задните части ?

SO

17.07.12
15:18

Само в заднит6е части няма как, за да стопиш тях ще ти се наложи да стопиш и другите по теб неизбежно е
хахах Преди тренировка гледай да не ядеш поне два часа...А след тренировка яж до час.
Мъка,мъка много мъка има на тоз свят

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 17.07.12 15:24.

17.07.12
19:05

....няма да е излишна някоя снимка да видим г-д за какво става на въпрос ;) иначе браво за постигнатото до сега ! Дупето не е чак толкова фатален проблем,друго щеше да е всичко да е голямо и тлъсто нали ? Я виж някой на някой щангист дупето,недей така се притеснява ще се оправи и то продължавай все така всеотайно !

Мнението беше редактирано от Nachev на 17.07.12 19:05.

17.07.12
20:48

Нещо нещата с яденето не ми се виждат читави. Виждам доста глад и някакви плодове. Я напиши подробно какво ядеш сигурен съм, че там се крие причината за мазния задник. С риск да ме нападнат една голяма част от жените и не само те ще кажа, че плодовете носят точно толкова полза на тялото колкото и няколко лъжици захар. Аз лично не ги ям от години освен под формата на домашен конфитюр след тренировка, но само тогава.

Мнението беше редактирано от Георги на 17.07.12 20:49.

18.07.12
17:22

За яденето: Не ям хляб и тесто,позволявам си от време на време..не прекалявам и то защото ако ям нещо подобно след това съвестта ми ме изяжда :Д Така..ям манджи..нямам проблем да ям мусака,боб,пиле с ориз,тиквички и всякакви други манджи..имам проблем с боба,но това е друг въпрос :Д Така..не ям супер мазните манджи.Майка ми обича да слага много олио,но ако сложи повече олио и казвам ,че просто няма да ям това.Относно сладкото..позволявам си и сладко,може да не съм ял чисто хляб от 3,4 години,но сладко си позволявам..от сорта на вафла,сникърс,бисквити и то пак естествено в границите,а границите са пак веднъж на две седмици по 3,4 сладки(от най-обикновените) с кисело мляко.Позволявам си сладолед в горещините-веднъж на 1 месец.Въобще не се насилвам да спазвам диети и подобни,свикнал съм с това и не ми е проблем..ям и се засищам..Сметана избягвам,торти и подобни-абсурд.Плодове попринцип обичам да си ям.Да кажем много обичам ей сега да си хапна диня със сирене или да изям на обяд 1 килограм портокали(от които 600 са си чистия плод) или 1 килограм банани,много обичам банани! (От които 500 са чистия плод).Това е за яденето мисля..наистина не се сещам нещо друго,което да ви споделя.Сега ще кача снимки ако мога.Ако има нещо питайте.

18.07.12
17:39

Отпред..с тениска не личи толкова,но няма да се разголвам я.На следващата снимка ще видите по-добре.

Отпред

18.07.12
17:40

Ииии ето отстрани: Отстрани

П.С. Тренирах повече за гръб за да мога да се изравня поне отпред..получи се горе/долу..имам още работа.

31.08.13
23:46

Същият проблем е и при мен ... Дори бих казал ,че при мен е доста по-зле положението ! От доста слабичък за 4-5 месеца качване се пооправих навсякъде ,но в задника качих прекалено много и имам чувството че тялото ми сега е по-зле отколкото си беше преди да покача тегло :(
Резултат от качавенето - 15кг в + като не се умазних прекалено ,което ме навява на мисълта ,че там отзад съм качил в по-голяма степен мускулна маса ... Решение на проблема ми не съм открил !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1