Как да стана висок ?

01.09.13
00:21

Здравейте ! Помислих си дали може да получа 1,2 мнения как да стана по висок ? На 15 години съм почти на  16 и съм най нисък в класа !! Около 1.68см. съм. Баща ми е висок 1.76 а Майка ми 1.74 см.  роднините също несъ ми ниски ..Само аз съм нисък !Как може да се издължа? Благодаря за Мненията предварително . :)

01.09.13
00:30

Единствения начин със сигурност да станеш висок е да си подбереш сам гените...Невъзможно е.Ръстът не е задължително да идва пряко от родителите,а може да е от някое по-предишно поколение.Примерите са достатъчно много.При мене от клека имаше резултат,колкото и нереално да ти се струва.Тренирай разумно тежко,хапвай правилно ,постарай се да ходиш възможно най-здравословно изправен!

01.09.13
00:41

Темата не е за този раздел, но както и да е потърси за други теми във форума тази тема е много коментирана иначе има още да растеш поне 5-6 години.

01.09.13
01:24

Почвай волейбол ;) .

всеки един съвет, който ще получиш е абсолютна простотия, ако ти е заложено ще пораснеш, ако не ти е няма, така че по-добре не го мисли, ако стане стане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1