Над 500 гр. суров ориз на ден

01.09.13
14:18

Здравейте , интересува ме Вие какво мислите за това,че от скоро започнах да ям по минумум 500 гр. ориз в сурово състояните.
Имам дни в които съм стигал до 900 грама в сурово състояние. Моите габарити са 173 см, 80 кг, чиста маса. Нормално ли е според вас толкова голямо количество ориз на ден да ям ?
Това е в продължение на 1 месец вече и за сега не съм започнал да омазнявам. Имам едно притеснение относно елементите коите се съдържат в ориза,и то е,че пия витамини и минерали на хапове и като приемам големи количества ориз да не се пренаситя на отделни елементи които се засичат в ориза и в хаповете ?
Ето и една снимка да ми видите сегашното състояние на тялото.

Темата беше редактирана от Иван Иванов на 01.09.13 14:22.

01.09.13
14:55

Не е проблем.

01.09.13
18:01

казано от Vinstrola на 01.09.13, 14:18:

Имам дни в които съм стигал до 900 грама в сурово състояние.

Преди години метана на липтай, който не беше точно метан,но помня че имаше хора които ядяха през 2 часа и пак почваше да им презтъргва,щом имаш толкова апетит не го пилей само за карбо гледай и протеина да ти е на макс.

01.09.13
18:56

Чиста маса,а ? :D Ако станеш наистина чиста маса ще станеш клечка на 65 кг .

01.09.13
20:33

казано от Teen Power на 01.09.13, 18:56:

Чиста маса,а ? :D Ако станеш наистина чиста маса ще станеш клечка на 65 кг .

Виж кво луд ,aз несъм някaкъв професионaлист кaто тебе ,че дa ми ги говориш тия нещa нa мене. :D Според моите рaзбирaния зa един любител,товa е чисто състояние(дa нямa шкембе ,пaлaски...).

01.09.13
21:06

За мен означава минимум под 8 % подкожна мазнина,демек фибра на бедро дълбоки фибри на рамене ,здраво накъсани гърди .

01.09.13
21:25

На тези снимки съм с няколко килограма по тежък от сега. От преди 2-3 месеца са , и незнам кви проценти съм и кви фирбри имам,или нямам но това е чисто състояние за мен .

01.09.13
22:16

На тези вече снимки определено си аут ъф дъ гейм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1