Протеин или гейнър ?

02.09.13
23:37

Здравейте,

това е първата ми тема във форума. Искам да попитам с какво бих качил повече килограми и в същото време да не се омазня прекалено. Протеин или гейнър. Знам, че без режим на хранене и с двете няма да успея. Лично аз повече мисля за протеин. Причината е че въглехидратите в гейнъра мога да си ги набавя и с ядене.
За мен. Аз съм момче почти на 18 години занимавах се със Лостове около 2 години. След това започнах да тренирам вдигане на тежести от което ми се разви доста гърба и основно краката. Но заради травма в крака ми се налага да прекъсна тренировките си, защото при изхвърляне и изтласкване и здравите стави не издържат, а за контузените няма смисъл да казвам. От 2 месеца тренирам в  фитнес. Бях качил няколко килограма около корема, но с ниско въглехидратна диета, кардио и L-carnetine свалих 4 кг за 2 месеца. Лятото свърши и мисля че е време да кача килограми затова отворих темата. В момента тежа около 63 килограма висок съм 172см.

02.09.13
23:39

казано от Петър Петров на 02.09.13, 23:37:

Лично аз повече мисля за протеин. Причината е че въглехидратите в гейнъра мога да си ги набавя и с ядене.

:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1