03.09.13
14:21
Упражненията които правя са стандартните горна долна обратна лежанка и флайс.Не знам защо,но винаги ми се тренира само вътрешната част на дясната гърда и външната на лявата.Ето и снимка на зоните
казано от simo picha на 03.09.13, 14:21:
Упражненията които правя са стандартните горна долна обратна лежанка и флайс.Не знам защо,но винаги ми се тренира само вътрешната част на дясната гърда и външната на лявата.Ето и снимка на зоните
А от нас какво се очаква?
03.09.13
17:16
еми да кажете как да ги тренирам ако знаете някои упражнения.Искам да тренирам външната част на дясната гърда и вътрешната на лявата както съм ги оградил на снимката.Ако може кажете упражнения които натоварват външната част и вътрешната.Ясно е че не може да тренирам и вътрешна и външна част едновременно.Правя горна лежанка но ми се натоварва пак само дясната страна.
Мнението беше редактирано от simo picha на 03.09.13 17:30.
казано от simo picha на 03.09.13, 17:16:
еми да кажете как да ги тренирам ако знаете някои упражнения.Искам да тренирам външната част на дясната гърда и вътрешната на лявата както съм ги оградил на снимката.Ако може кажете упражнения които натоварват външната част и вътрешната.Ясно е че не може да тренирам и вътрешна и външна част едновременно.Правя горна лежанка но ми се натоварва пак само дясната страна.
Напротив,не само има как,ами направо винаги си тренираш “вътрешната” и “външната” част заедно(каквито части всъщност няма).Според мен просто се кривиш или имаш много изразени мускулни дисбаланси ,ако наистина ти се товарят така гърдите.Аз бих преустановил тренировките с щангите и известно време бих правил само лицеви опори (и/или кофички) ,за да добия базов мускулен тонус в зоната на гърдите.Стреми се и да “усещаш” самото движение.
Мнението беше редактирано от Гената на 03.09.13 17:37.
Адаш си ми, няма как да не ти помогна. ;) Наблягай на лежанката,кофичките с тежест,лицевите и гърдите ще са ти по-добре от на тоя. Иначе може да пробваш и флайсове,кросоувър. Наблягаш ли на лежанката,кофите с тежест, лицевите няма как да нямаш хубави гърди. :)
03.09.13
18:08
казано от simo picha на 03.09.13, 17:16:
.Искам да тренирам външната част на дясната гърда и вътрешната на лявата както съм ги оградил на снимката..
Мнението беше редактирано от El_tiggeraso на 03.09.13 18:12.
03.09.13
18:40
нямах в предвид ,че не може да се тренират всички части на гърдите в един ден ,а че в едно упражнение не може да тренира всичките зони!Всичките възможни упражнения за гърди правя и пак така шантаво се помпат.Ел тигерасо ли кво си що си що не си разглеждаш снимки в нета, ами ми пишеш тука личи си,че не си компетентен по въпроса?Възможно ли е този уред да е развалил работата понеже усетих,че нещо не е в ред и ме дърпа само на едната страна ?
Мнението беше редактирано от simo picha на 03.09.13 18:41.
03.09.13
22:24
как да разпределя упражненията защото все не ми стига сила за кофички ?