Малко помощ

02.09.13
18:20

Здравейте колеги и колежки.Искам да попитам за малко помощ от хората който знаят много повече от мен :),ето ситуацията.Тренирам футбол и може да се каже,че тренирам двуразуво било то футбол 2 пъти на ден или тренировка във фитнес след футбола(това е от този година).Имам подкожна мазнинка по по корема,пробвал съм почти всичко да я сваля диети,глад по-малко храна,повече движение,л-карнитин(най-голямата ми глупост).Висок съм 181-182 тежа от 77 до 75 кг ,но мисля че перфектните кг за мен са 73-74.Не искам да губя кг до 70 и надолу и да качвам повече от 77.Искам да ми кажете просто как да тренирам смисъл в залата и към каква храна да се стремя ям за да изчистя подкожната мазнина и да я превърна в мусколи(няма голям корем или нещо подобно просто имам някаде око 20 -30 % подкожни мазнини :( )На 18 години съм.Нека които поне малко може да ми помогне да пише. :) Благодаря предварително :)

WA

02.09.13
19:46

л-карнитина не е най-голямата ти глупост..най-голямата глупост е че си ял по-малко, това е от мен.

02.09.13
20:35

Месо , Яйца , Извара , Мляко , Овесени ядки , Плодове в умерени количества , Бадеми , Орехи .. :)

02.09.13
22:19

Благодаря :) а за яденето си прав само това не съм пробвал да ям и да тренирам

03.09.13
18:56

http://www.zdravoslovno.com/calculators-calorie-counter/ В стъпка 2 си изчисляваш от колко калории се нуждаеш дневно. Съобразявайки се с полученото число, си съставяш хранителен режим с тези храни: ядки, месо и месни изделия, яйца, риба, мляко и млечни изделия. Може да включиш и други храни, но в никакъв случай сладкиши и газирано. Калориите, които приемаш, трябва да са по-малко от калориите, от които се нуждаеш.

03.09.13
22:04

значи нуждая се от 3600 ккал.Трудно се спазва режим като си далеч от вас дай те ми варианти за закуска въглехидрати(защото освен кроасан не мога да измисля :/ или някакви ядки :)

04.09.13
22:00

казано от Footbolno Maniqche на 03.09.13, 22:04:

значи нуждая се от 3600 ккал.Трудно се спазва режим като си далеч от вас дай те ми варианти за закуска въглехидрати(защото освен кроасан не мога да измисля :/ или някакви ядки :)

100г Овесени ядки, 400г Кисело мляко и ако искаш 20г стафиди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1