19.10.05
15:37
Трабва да пиша Investigation Essay. Темата ми е ‘полезни и вредни страни на фитнеса’. Значи нуждая се от материали за това как фитнеса влияе положително върху човека,а също и какво се случва ако злоупотребява с химията например.
Всички материали трябва да са на английски.
Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете :)!!!
Братле виж по мрежата някъде 100 % има още повече че търсиш да е на английски и това е в +
19.10.05
17:27
Да, вярное е. Търсих доста, но повечето материали са реклами и акива глупости. Знам че във форума има много хора които се интеесуват от тази тема и мойе някои да ме насочи с линк км нещо свястно.
19.10.05
18:26
Незнам дали, но може и да помогне http://www.exrx.net/ За другото Google :P
19.10.05
21:28
аа ти не можеш ли сам да си отговориш на въпросите?Според тебе кои са хубавите страни на спорта и какво става когато злоупотребиш със стероидите?!$#
Честно казано не виждам къде ще намериш инфо за вредни страни на фитнеса. Не знам просто дали има такива.
Само с т’ва мога да ти помогна: :?
Positive effects
Negative effects
19.10.05
22:12
Идеята на задачата е да намеря материали по темата и на тяхната база да напиша есето.
А като казвам вредни страни на фитнеса имам предвид химията.
За полезните можеш да напишеш,че създава полезни навици.Показва ти как да живееш здравословно.Изгражда здрав дух и тяло.Научаваш много интересни неща за човешкото тяло.Освен това отучва от вредни навици като пушене,пиене.
20.10.05
09:58
Също едно от най-важните неща за мен: учи те на дисциплина.
21.10.05
19:05
Това го знам, но аз трябва да намеря статия и да я покажа на даскалката. На базата на тази стагатия аз трябва да напиша Investigation .