Измислих го !!!Безпогрешна "Диагноза" !!!

Темата е заключена.
CR

19.10.05
15:19

Измислих го .... сигурно много от вас се чудят как покачат теглото си ?!
Естествено че отговорът е МНОГО здраво хранене (и хранителни добавки разбирасе).Но как да разберем дали се храним достатъчно?
Отговора на това се крие в WC-то (тоалетната чиния)! Трябва да ядето толкова че всеки ден поне по 1 път да ходите по голяма нужда!
(НЕсе смеите ... няма смисал ... това е самата истина)Ако не ми вярвате .... можете да го пробвате и за 1 2 месеца резултати ще има !
НО трябва задалжително всеки ден поне по 1 път да посещавате WC-то!Това е единствения естествен Индикатор за това колко храна сте консумирали!!!
Успех  :lol:

Ахахахахаххааааааааааааа

Уби ме бате!

П.П. Това като беше в кенефа ли го измисли?

19.10.05
16:27

Тая приказка за торбата с лайната май е вярна.

19.10.05
16:31

Кажи ми, че това го написа на шега! Никъкав индикатор не е това!

CR

19.10.05
17:58

Ми де да знам ... може и да не е точно така ...амааа все пак тва ти показва че не ядеш малко а е сравнително добре :0

19.10.05
18:39

За това ли има една приказка за това къде серът гладните :)
А може ли един въпрос?Като ядеш нормално акаш всеки ден,нали?А как да разберем че прекаляваме?

CR

19.10.05
18:53

[quote author=“avtojambaza”]За това ли има една приказка за това къде серът гладните :)
А може ли един въпрос?Като ядеш нормално акаш всеки ден,нали?А как да разберем че прекаляваме?

е ... де да знам ..... сигурно ако започнеш да ходиш по 2 пати до WC-то :>>>  Няма да прекалиш споко :>

19.10.05
18:56

Ами ако ходя по 2-3 пъти на ден (здравословни проблеми) означава ли че качвам яката?  :wink:

CR

19.10.05
19:37

хаха .... естествено че не ... то е ясно че ако имаш някакав здравословен проблем нестава ... :>

RO

19.10.05
20:30

Батка не знам как си го установил това. Но според мен маи ни бидалкаш или се правиш на интересен. Храната след като попадне и е добре обработена ( механично) минава през обработката на чревните сокове добре обработената храна се усвоява лесно и безпроблем. Остатъка се изхвърляСледователно ако има хора които гълтат като мисирки може и повече от един път да ходят до тоалетна. Освен количеството е важна и обработката на храната. А и предполагам че всеки може да прецени колко да яде и без да гледа после в тоалетната чиния

NI

19.10.05
20:35

Е тва е ебати бъзика - ми хубаво де,аз като се зобех с метан , ходех по 1 път на 3 дена до кенефа по голяма нужда и тогава качвах яко кила:):):0 И то защото храната се усвояваше максимално , а не заминаваше директно в тоалетната чиния :wink: Замисли се над това:)Успех!

19.10.05
20:39

е тва са глупости. аз колкото и малко да ям, всеки ден е сера  :wink:
ако преям тогава два пъти.

19.10.05
21:58

тъй няма нищо общо .и аз всеки ден сера ама и се чудя как да кача 1 кг !!! а и не сте ли учили биология в 7 клас че храната се приема от организма демек ако се храниш правилно сереш по малко !! нямо нищо общо с  това колко ядеш можеш да ядеш мноо ама ше сереш по малко а ако се тъпчиш яко половината само го присмилях и изсираш-поне според мене е тъй
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

CR

19.10.05
22:46

абе хора .... де да знам ся ко сички ми се карате  :(  азсе опитвам да ви помогна!

19.10.05
23:51

[quote author=“cRuSh”]абе хора .... де да знам ся ко сички ми се карате  :(  азсе опитвам да ви помогна!

Аз нямам нищо против теорията. И изказването ми беше изцяло в шеговит тон.

19.10.05
23:57

Ще си сложим по една Ламбда сонда в дупетата да видим кой кво изхвърля и кво лапа

20.10.05
08:48

Ти си като един мой приятел.Той като почне да разправя глупости направи се чуда тоя нормален ли е.

20.10.05
11:28

————
Добре чухте, коментирахте, стига толкова.
Mr_Muskul
———-

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1