Мускулна треска "на втория ден"

04.09.13
15:26

Здравейте,

Всички сме чели не 1, 2 и 3 неща за възстановяването. Знаем за значението на правилното хранене, съня, протеините, БЦАА, Глутамин, дори и за значението на душа след тренировка! ...

Е да, но все пак... вече 7-8 месеца не мога и на мога да се възстановя напълно за 48 часа. Тренирам в понеделник в 19 ч. и в сряда в 19 ч. имам адската мускулна треска. В петък същата работа (от сряда).

Пия протеин след ставане, преди лягане, преди и след всяка тренировка. 4 пъти дневно в тренировъчни дни и 2 пъти в нетренировъчни, пия протеин - някаква средна работа - AMIX Fusion. 

Всяка сутрин в един и същи час закусвам, никога не пропускам полезен обяд с месо и никога не пропускам вечеря, която съдържа месо (минимум 200 гр.). Ям сирене, кашкавал, яйца и какво ли още не. Не ям банички, бисквити и никакви подобни шитове, които те залъгват, че си ял.

193 см. висок , 95 кг. ...

Моля за мнения и препоръки как тренировката на 48-мия час да е ползотворна и да не е повлияна от ограниченията на неотминалата мускулна треска.

Друсам се достатъчно с този протеин и определено бих приел максимум още 1 продукт за възстановяване ... било то БЦАА, Глутамин, аминки.. вие ще кажете предполагам ?!

Предварително благодаря, поздрави. :)

А как тренираш?

04.09.13
18:11

Каква е трен. ти програма ,а тези 3 хранения на ден според мен са малко за 90 килограмов мъж .

казано от RAPER на 04.09.13, 18:11:

а тези 3 хранения на ден според мен са малко за 90 килограмов мъж .

По-добре прекрати коментарите си, защото няма да напишеш нищо умно.

04.09.13
18:22

Баща ми е 150кг и си поддържа килата само с вечеря, рапъре :D

Кво си се притеснил с тая мускулна треска, не мога да те разбера. Кат малък, когато се помпех, че да свалям мацитата, ме държеше мускулната треска точно до следващата тренировка на същия мускул ( 1 седмица). А още съм жив

04.09.13
18:38

То затова си имал толкова силна мускулна, щото си чакал цяла седмица, преди да тренираш същия мускул ;)
Значи, аз не виждам какъв е проблема. Ако си на сплит, след 48 часа тренираш други мускули и треската от предната тренировка не трябва да те бърка. То затова са измислени тия сплитове. Никъде не е казано, че треската трябва да минава за 48 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1