Как се приема Мulti hypotonic drink на Biotech USA?

Въпроса ми е по колко да разтварям всеки ден във вода това и ако се предозира има ли проблеми?

Темата беше редактирана от Георги Георгиев на 27.08.13 19:19.

Значи... правилно ли разбирам, че на етикета и на сайта на производителя НЯМА информация за това как се приема този продукт?
Предозиране... според теб при какво количество от продукта може да има опасност от предозиране?

Значи.. за да питам значи не съм наясно и нямам тази напитка.. Също така и не успях да намеря в интернет по колко се слага от това.
Можеш просто да ми отговориш, а не да ми отговаряш на въпросите с въпроси :)

Ами не, нямам намерение да ти отговарям. Аз също нямам опаковка от продукта пред мен, но за секунди открих тази информация чрез Google, който ме отведе на сайта на BioTechUSA.
Случва се човек да го намързява, ама има граница сякаш...

За предозиране нямам идея дали може да се говори, след като не е ясно колко от продукта ще приемаш.
Научи се да задаваш въпроси, ако искаш да получаваш смислени отговори. Повече за това - тук.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.09.13 13:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1