Преди лягане

HE

17.10.05
23:05

пичове абе да ви попитам добре ли е да ям 1но кисело мляко и 300мл прясно домашно преди лягане .....

thx предварително!!!

17.10.05
23:08

попринцип слет 4/5 слетобяд не е много хубаво :wink:

да исползвам темата- може ли да се ядът ядки вечерно време.спорет мен не е проблем но да попитам всепак :wink:  :?:

HE

17.10.05
23:17

Ами аз като тренирам към 4 и свършвам към 6 и тогава е голямото ядене на белтъци .... съветче?

Съвет от мен - пиши на кирилица!
Това го можеш със сигурност - правил си го и преди - не боли!
Следващи твои мнения на латиница ще бъдат изтривани!

head_hunter

17.10.05
23:23

ми тренирай от 2 до 4 и пии млякото в 5 :wink:

17.10.05
23:59

Ако целта ти е да качиш килограми съветът ми е да ядеш преди лягане! Въпросът е какво. Аз лично ям  400 грама кисело мляко и една шепа орехи. Изварата също е вариант. Ако си слаб и трудно качваш не се притеснявай да ядеш когато искаш, но разбира се качествена храна!

18.10.05
09:17

според мене преди лягане не хубаво да се яде, особено много, натоварва се организма!

18.10.05
11:15

Според мен спокойно можеш да си го хапваш това мляко, даже и по-късно вечер.Една кофичка от него съдържа едва 20 грама въглехидрати и 8-10 гр. мазнини. Казеина в него го прави добър избор за вечерта. Което изобщо не мога да твърдя и за ядките...

18.10.05
19:06

[quote author=“doggeddogg”]Ако целта ти е да качиш килограми съветът ми е да ядеш преди лягане! Въпросът е какво. Аз лично ям  400 грама кисело мляко и една шепа орехи. Изварата също е вариант. Ако си слаб и трудно качваш не се притеснявай да ядеш когато искаш, но разбира се качествена храна!

Защо да яде преди лягане ако иска да качва бе.К’ви са тея глупости да ядете преди лягане,къв е смисъла???
Преди лягане може да изядете максимум 1 кофичка кисело мляко или някакъв протеинов шейк.

18.10.05
19:53

Защо пък да не яде преди лягане, я обясни защо няма смисъл? Или цяла нощ тялото не се нуждае от храна?

18.10.05
21:09

[quote author=”Петко К”]Защо пък да не яде преди лягане, я обясни защо няма смисъл? Или цяла нощ тялото не се нуждае от храна?

Принципно ако не ядеш преди лягане, това не значи, че дърпа шалтера на хранителните вещества на тялото де... ;)

Но определено според мен трабва да се яде.

Аз бих заложшл на кис млако с извара. Не радко съм ял по700г мляко + още извара преди лягане./45мин/

19.10.05
09:40

На мен тренировката ми сваршва към 20:00 или 20:30 и след нея ям 2лъжици мед и след 10мин пия полвин кофичка кисело мляко(ама тва ще го заменя с суроватчния геинер на нутирм Жуниор+200мл прясно мляко от днес защото ще си го купувам днеска) и след около 20-30мин. изяждам около 150-200гр. пилешка пържола+наква салата от зеленчуци и яденето ми сваршва към 21:30 ! После след около 2часа пия 30гр. Про Голд 90 на нутрим(2супени лужици) и си лягам !

Сорри за оффтопика ама да ви питам маика ми прави едни задушени зеленчуци почти всяка вечер с краве масло значи слага около 400-500гр. зеленчуци + 30-40гр. краве масло  и някаква подправка ВЕГЕТА! Та демек мазнините идват около 10-15гр. на порция от 100гр. какво мислите да я ям ли тая помия с краве мас или не(иначе е много вкусно ама тва краве масло )

Какво мислите за това ядене ? за след трен ?

19.10.05
12:13

[quote author=”Петко К”]Защо пък да не яде преди лягане, я обясни защо няма смисъл? Или цяла нощ тялото не се нуждае от храна?

Ми може би,защото ако се наядеш хубаво тялото няма да може да я усвои храната.Докато спиш метаболизма се забавя и така можеш да качиш мазнини.Един протеинов шейк преди да си легнеш стига.Тялото няма някакви свръх големи нужди ебати.
Ако искаш да качваш мазнини добре,няма лошо.Иначе трябва да си легнеш минимум 1.5-2часа след последното основно хранене.

Говоря за вечерта.

20.10.05
00:50

Аре спокойно и ти пък ве!
Кофичка кисело мляко няма да ти наруши метаболизма ;)

20.10.05
08:32

[quote author=“doggeddogg”]Аре спокойно и ти пък ве!
Кофичка кисело мляко няма да ти наруши метаболизма ;)

Аз това бях написал по горе.Че може максимум 1 кофичка кисело мляко и някакъв протеин.

20.10.05
09:54

Аз ако не хапна 20-тина мин преди лягане или немога да заспя от глад или се събуждам през нощта от глад. :) Принципно, ако нямам млечно-яйчен протеин хапвам 150 - 200 гр извара или 100 гр извара + коф. пълномаслено кисело мляко.

20.10.05
13:38

[quote author=“BabaVanga”][quote author=”Петко К”]Защо пък да не яде преди лягане, я обясни защо няма смисъл? Или цяла нощ тялото не се нуждае от храна?

Ми може би,защото ако се наядеш хубаво тялото няма да може да я усвои храната.Докато спиш метаболизма се забавя и така можеш да качиш мазнини.Един протеинов шейк преди да си легнеш стига.Тялото няма някакви свръх големи нужди ебати.
Ако искаш да качваш мазнини добре,няма лошо.Иначе трябва да си легнеш минимум 1.5-2часа след последното основно хранене.

Говоря за вечерта.

Крайно го мислиш и много обобщително.

Аз лично също ял стабилно преди лягане, иначе изгладнявам. Ако пия самошпротеинов шейк, сериозно ще ми се сецне съня и режим и т.н.

Зависи от навиците и възможностите на човека.

Аз предшпочитам хапване преди лягане и гобра закуска, има други, които не адът след 8…

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1