24.08.13
12:02
Голям фен съм му и много искам да се запозная с него, знаете ли къде тренира и кога?
24.08.13
12:14
За какво ти е да се занимаваш с този лицемер?
24.08.13
16:46
Какво ви е направил човека и защо е лицемер?
24.08.13
16:49
Нямам нищо против стероидите, но да си толкова очевиден потребител и така безочливо и официално да твърдиш, че никога не си вземал и няма и да вземеш... Дразни ме “натуралния” му статус. Нечестно е спрямо хората, които толкова сляпо вярват.
Иначе като фигура изглежда чудесно. Определено има много добра генетика и разпределение на мускулатурата. Това не мога да му го отрека.
24.08.13
17:00
незнам къде е очевидното в случая... не отричам, че взима зоб ама чак да е очевидно.... : )
24.08.13
18:18
Нямам нищо против стероидите, но да си толкова очевиден потребител и така безочливо и официално да твърдиш, че никога не си вземал и няма и да вземеш... Дразни ме “натуралния” му статус. Нечестно е спрямо хората, които толкова сляпо вярват.
Иначе като фигура изглежда чудесно. Определено има много добра генетика и разпределение на мускулатурата. Това не мога да му го отрека.
Е то има ли професионални спортисти или културисти, които признават, че вземат?
24.08.13
18:22
Е то има ли професионални спортисти или културисти, които признават, че вземат?
Има, но са малко, защото иначе няма да имат спонсори. Но те просто като ги питат, отбягват темата, така че реално не лъжат. Просто не казват. Когато си го напишеш на сайта и тръбиш, че си чист.. тогава имаме проблем. Dana Linn Bailey е същото нещо. И тя обяснява, че е натурална. Расте само заради уникалните продукти на MHP. Мдааа...
24.08.13
18:38
Към автора: Среща с един такъв ‘идол’ според мен само ще те разочарова... нали не смяташ, че като разбере, че си му фен ще ти каже ‘’айде да тренираме заедно’’ и да станете едва ли не приятели... най-много да каже ‘’Мерси, успех’’ и да те подмине което ще те разочарова вероятно.... едвали искаш да чуеш просто това...
Една бивша съученичка тренира в залата в която и той. Но месечната карта си е скъпа, май ми беше казала, че е 60лв. Но за София може да е нормална цена за зала, не знам не живея там.
Заради него доста момичета ходели в залата. Казват че бил някакъв свестен и не толкова надут (колкото в клиповете му).
Нямам нищо против човека, уникална физика си има. Но и аз като другите мисля, че ако употребява стероиди по добре да си признае. Аз лично не виждам нищо лошо в приемането на стероиди, стига те да са на професионално ниво, а не от някаква гъзария или подобно.
25.08.13
15:35
Подкрепям по-горните мнения.Няма нищо лошо да имаш хубава физика и да си изкарваш хляба с нея,но той я използва като рекламен трик да зарибява клиенти,които са доста наивни и впоследствие остават разочаровани.
Колкото до лицемерието..граници няма..Не може да ходиш по различните медии и да обясняваш колко били вредни някои работи и колко натурален си...
В този форум хората са наясно как стоят нещата и затова получава толкова негативни коментари по негов адрес.
Колкото до физиката-абсолютно всички снимки са в преден план от кръста нагоре.Общо взето копие на Zyzz,само че той поне имаше добре балансирано тяло и не криеше как го е направил.
25.08.13
15:49
...
Има, но са малко, защото иначе няма да имат спонсори. Но те просто като ги питат, отбягват темата, така че реално не лъжат. Просто не казват. Когато си го напишеш на сайта и тръбиш, че си чист.. тогава имаме проблем. Dana Linn Bailey е същото нещо. И тя обяснява, че е натурална. Расте само заради уникалните продукти на MHP. Мдааа...
Е. в България спонсорите май имат други изисквания :)
Но не мога да го съдя, нито него, нито DLB. В нейния случай - има много жени, които бодат, но не се раздават в залата и на 10% от нейното. А на Лазар, дори и със стероиди и растежен, да стои на 4-5% подкожни мазнини през голяма част от годината хич не е лесно. Само който е бил там може да го оцени. Още повече, че Лазар няма някаква уникална генетика и наваксва с дисциплина. Само за материал за размисъл една снимка:
25.08.13
16:20
Я.... че на Лазар къде му е небалансираното : )
25.08.13
16:27
...DLB. В нейния случай - има много жени, които бодат, но не се раздават в залата и на 10% от нейното.
Абсолютно съм съгласен за нея.
А на Лазар, дори и със стероиди и растежен, да стои на 4-5% подкожни мазнини през голяма част от годината хич не е лесно. Само който е бил там може да го оцени. Още повече, че Лазар няма някаква уникална генетика и наваксва с дисциплина. Само за материал за размисъл една снимка:
Тук не съм много съгласен. Процента мазнини ще е доста повече. За някои от снимките може да е около 5, но през годината със сигурност е нагоре. Което на ХР и зоб не е толкова трудно. Второ за генетиката: имах предвид формата на мускулите и захващането им. Особено пресата му. Просто изглежда много добре и естетически. Не е като на Джей разместена или като на Рони с празно място в средата.
25.08.13
17:16
...DLB. В нейния случай - има много жени, които бодат, но не се раздават в залата и на 10% от нейното.
Абсолютно съм съгласен за нея.
Тук не съм много съгласен. Процента мазнини ще е доста повече. За някои от снимките може да е около 5, но през годината със сигурност е нагоре. Което на ХР и зоб не е толкова трудно. Второ за генетиката: имах предвид формата на мускулите и захващането им. Особено пресата му. Просто изглежда много добре и естетически. Не е като на Джей разместена или като на Рони с празно място в средата.
Е да де, той затова не допуска снимки, когато не е във форма. И то само снимки с професионален фотограф, осветление и т.н. То даже на сцената като излязат има разлика в зависимост откъде ги снимат. За степента на трудност...няма как да има единен стандарт. Някои допускат омазняване и разчитат на диуретици, но той не е от тях. И да качи, няма да е както е бил на снимката, а дори и стабилен прием на ХнР няма да му направи тънка талията. Естетиката си иска лишения и жертви, които 99% от хората не искат и да чуят.
25.08.13
18:40
Много хора си направиха бизнес на гърба на фалшивите си визитки. И Биляна Йотовска не е изключение- тя си е манекенка- друга работа освен да тренира няма и на всичкото отгоре Митко Димитров я зоби, съответно тя се насира да бълва снимки в интернет. Ок, разбрахме- никакви подкожни мазнини, гъз, прасец, преса, ама дай сега правим диети и режими за отслабване, пишем индивидуални програми? Как не ги е срам!? Скоро “Фитнес-инструктор” ще е мръсна професия заради Лазаровци и Биляни и всякакви самозванци, дето станаха компетентни. По канал 1 съм слушал в гостуванията на Лазар кви съвети дава- браат, банални неща от зората на фитнеса в Бг.
Единственото лошо е, че нещата са много по-прости, отколкото хората си мислят и тези “идоли” само вдигат изкуствено летвата. То не са фотошопи, лампи под ъгъл, специално за снимките обезводняване... То дори едно най-обикновено напомпване ти дава 1 година резултат повече... Пък бургаските културисти какви най-обикновени тюмбели са в основен период и после дават акъл другите как тренират, не ми се ще да го коментирам....
Мнението беше редактирано от introducer на 25.08.13 18:41.
25.08.13
18:57
И Биляна Йотовска не е изключение...
Приятелката ми я следи във ФБ. Преди няколко дена като ми прочете какъв “съвет” си е пуснала за статус... направо се хванах за главата. През живота си не са прочели една книга, пък се хванали да раздават съвети и то масово.
Който има голяма аудитория трябва да бъде морално длъжен да си проверява информацията! Аман от експерти и гурута.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 25.08.13 18:58.
25.08.13
19:00
Е кажи де кажи какво е ‘’съветвала’’ .... :D не крий хумора само за себе си
25.08.13
19:11
Е кажи де кажи какво е ‘’съветвала’’ .... :D не крий хумора само за себе си
Чакай, че докато го намеря...
Ето:
“Има ли универсална диета, приложима за всякакъв случай?
Да, формулата винаги е една и съща с леки промени според желаните резултати! Добре е да се хапва често, но по малко. Да не се оставят големи периоди, в които да се гладува, защото като хапнеш повечко и организмът се запасява. Повечето хора пропускат закуската, която е изключително важна. Добре е в закуската да присъстват овесени ядки, които дават енергия. Моята закуска е палачинка от три белтъка, един жълтък, малко овесени ядки и извара. Разбърква се и се приготвя на тиган. Другото задължително е водата. Аз лично се чувствам много добре, когато пия по 3-3,5 литра на ден. Съставът на менюто е важен. По-късно вечер също е приемливо да се хапне, но чиста храна – месо или риба със зеленчуци. В моето меню шоколадът не присъства. Плодовете е добре да се консумират до обяд, заради фруктовата захар.”
1. Хапване често но по малко?! WTF тук и тук
2. Организмът се запасява като не се храниш няколко часа? Някой да е чувал за IF? А за 24-часов енергиен баланс?
3. Без въглехидрати вечер? Да не сме 90-та година?
4. Без шоколад? Orthorexia nervosa, here we come
5. Плодове само до обяд :D “фруктова захар”? :D
П.П. Като чуя “чиста храна” и ме заболява главата...
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 25.08.13 19:12.
25.08.13
19:19
Мда говорих си преди време с едно момче в залата ... доктора му казал да не яде НИЩО след 16:00часа... пък момчето бачкаше вечерно време... ‘’малко се чувствам гладен ама ще свикна’’ му бяха думите...
25.08.13
19:33
Мда говорих си преди време с едно момче в залата ... доктора му казал да не яде НИЩО след 16:00часа... пък момчето бачкаше вечерно време... ‘’малко се чувствам гладен ама ще свикна’’ му бяха думите...
http://www.epicgifs.net/images/show/G4L8X13H
25.08.13
19:37
Раде,пиши й дали глюковата захар е вредна,да знам дали да я спирам,както и дали ако направя грешката да пропусна ядене, ще загубя маса,а после тялото ще складира следващото хранене като мазнини,щото не съм ял преди 2 часа.
25.08.13
20:05
Раде,пиши й дали глюковата захар е вредна,да знам дали да я спирам,както и дали ако направя грешката да пропусна ядене, ще загубя маса,а после тялото ще складира следващото хранене като мазнини,щото не съм ял преди 2 часа.
Аааа глюковата е най-опасна.. може да получиш хипергликемия и да ослепееш. Не е шега работа! Освен, ако не направиш 40 мин кардио след приема, де. Тогава е ОК. Тогава си в безопасност.
25.08.13
20:08
Ми аз след вчеращния чийт дей (виж го на предпоследната страница в дневника), да тръгвам да бягам до Белгия и обратно,а?
26.08.13
06:37
мнее бягай до Франция.. мощен бътърфлай през Ла манша и обратно :D
Колкото до физиката-абсолютно всички снимки са в преден план от кръста нагоре.Общо взето копие на Zyzz,само че той поне имаше добре балансирано тяло и не криеше как го е направил.
Като всички снимки са в преден план и от кръста нагоре, да беше видял някое видео, може би нямаше да ти изглежда толкова небалансиран?! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=HOHx7sUZZUY