07.09.13
18:12
Здравейте. Реших да пиша тук с надеждата, че някой ще може да ми обясни защо корема ми изглежда по този начин. Така..откакто започнах да спазвам диети и да тренирам, коремът ми придоби странна форма. Ето и снимка http://picbg.net/img.php?file=0e241f2811dc3f45.jpg Тук е нормално отпуснат и не ми харесва това, че изглежда някак на вълни или не знам как да се изразя. Не ям тестени храни, шоколад и пържено. Пия единствено вода по 3-4 литра на ден, броя си калориите (не приемам повече от 1000 на ден), карам велоергометър всеки ден и правя упражнения. Но преди да започна с тези неща, коремът ми беше малко по-голям, но беше и горе долу равен. Мисля си че тва дето изглежда като надуто са мазнини, но знам ли.. Затова реших да питам вас, какво да правя?
Нищо ти няма. Даже си е екстра според мен ;) ти какво искаш да си докараш анорексия с някоя цитрусова диета ли?щ
ПП: Продължавай по същата схема, щом има резултати. Хубаво ще е и ръст и килограми да кажеш :)
Мнението беше редактирано от Insane M на 07.09.13 18:58.
07.09.13
19:50
казано от Insane M на 07.09.13, 18:55:
Нищо ти няма. Даже си е екстра според мен ;) ти какво искаш да си докараш анорексия с някоя цитрусова диета ли?щ
ПП: Продължавай по същата схема, щом има резултати. Хубаво ще е и ръст и килограми да кажеш :)
Ами на 14 години съм. Миналата година бях 157-8 висока, сега не знам. 46-7 кг съм.
На 14 години си недей да си броиш така стриктно калориите, защото 1000 калории са много малко за теб особено и както тренираш.. това си е чиста фотосинтеза :D Даже тези килограми са ти малко, стани поне 50. Пак ти казвам сега си добре, въобразяваш си със стомаха, увеличи калориите поне със 700-800, ограничавай си както досега тестяното (не да го спираш напълно), нищо няма да ти се залепи на стомаха, тренираш все пак :)
11.09.13
15:10
Сега се снимах, а преди тва не бях забелязала промяната... http://store.picbg.net/pubpic/AC/59/84b5a6882b10ac59.jpg
Сега е малко по-равен в сравнение с преди. Като сравних снимките, останах учудена, как е станало така? ;д Вие какво мислите?