Трудно покачване на маса - 17 г.

07.09.13
16:11

От 3 седмици спазвам хранителен режим за покачване на маса, но нямам резултати. Може би е твърде рано да качвам маса, но ми се струва, че вместо да качвам, свалям.Ето и режима:
Хранене 1 (9 сутринта): 5 белтъка, 1 жълтък, овесени ядки с кисело мляко 0,5 масленост
Около 11 часа - 35 гр. гейнър
Хранене 2(13 часа): 300 гр, пиле с 100- 150гр. ориз/картофи
17 часа: 35гр. гейнър, 5гр. креатин и 5гр. глутамин
18-18.30: тренировка
веднага след тренировка: 35 гр. гейнър и 5 гр. глутамин
като се прибера (около 40 мин. след тренировка): пиле 300-350 гр. с ориз/картофи около 300гр.
Към 21 часа: гейнър 35 гр. и глутамин 5гр.
Първите 2 седмици от режима тренирах 3 пъти седмично, а от миналата започнах по нова програма с 4 тренировки на седмица.
Преди инструктора да ми направи режима също взимах гейнър, но без глутамин и креатин. Спазвах и друг хранителен режим. Първите 2-3 седмици пиех 2 пъти по 65гр., а след това 2 пъти по 35 гр.
Ще се радвам да получа съвети за покачване на маса и забележки, ако не правя нещо както трябва. Пишете ако искате повече информация за мен или за тренировките ми.

07.09.13
17:06

Яж яйцата цели,недей да отделяш жълтъка.

07.09.13
17:38

За мен не е проблем да ги ям цели, но мислите ли, че това е решението на проблема, че не качвам килограми? Искам да поясня, че аз не качвам дори мазнини.

ID

07.09.13
18:41

Смятал ли си калориинийя си баланс? Ако не, направи го, а след това добави 500-1000 ккал , за да бъдеш в калориен излишък.

ако тренировките ти са добре, значи проблема е свързан с малко калорий и все пак опиши как тренираш

07.09.13
21:28

От една седмица тренирам: гърди, почивка, бицепс и трицепс, почивка, гръб, почивка, рамо, почивка
Преди тренирах: гърди и бицепс, почивка, крака и рамо, почивка, гръб и трицепс, 2 дена почивка

Колко килограма си и колко си висок? От колко време тренираш? Какво наложи да смениш приемливия сплит и да заложиш на програма, в която не се тренират крака? Инструкторът ли те посъветва така?

07.09.13
21:47

За гейнър имаш само едно логично време и то е веднага след тренировка, но силно ме съмнява да тренираш толкова тежко, че да възстановяваш с бързи въглехидрати. Доизпии го и повече не хвръляй пари. Може да вкараш още едно хранене, като преразпределиш порциите и малко извара преди лягане. Не си споменал, колко тежиш в момента, активно тегло ау? Може да си 100 килограмов чист батка, знаем ли каква храна ти трябва.

08.09.13
11:32

Не тренирам крака и корем, защото скоро ми предстои операция на киста до опашната кост. Посъветвах се с хирурга и той ми каза да не тренирам тези мускулни групи.В момента тежа 70 кг.

08.09.13
11:35

В момента тежа 70 кг. Не съм се мерил скоро, но съм около 1.75-1.80. Не тренирам крака и корем, защото скоро ми предстои операция до опашната кост. Посъветвах се с хирурга и той ми каза да не тренирам тези мускулни групи. В деня, в който тренирам рамена, имам 2 упражнения за прасец- прав калф и седящ калф.Тренирам от 2 години, но може да се каже, че тренирам по-сериозно от началото на тази година.Досега съм тренирал по програми от по 3 дни. Също така мисля да вземам рибно масло.Причината е, че почти не ям риба, а предимно пиле. Мислите ли, че е добре и по-колко пъти на ден се приема.

Мнението беше редактирано от Tsvetelin Shekerov на 08.09.13 11:42.

08.09.13
13:09

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.09.13 22:09.

08.09.13
13:26

Крака и корем поне 2 месеца не мога да правя. Иначе е вярно, че не спя много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1