20.10.05
14:52
Пичове искам да ви задам няколко вапроса.....
1во-ДО сега не съм пил никакви хранително добавки, сега мисля да почна да пия Глутамин .. четох мноого положителни неща за него и ми хареса. Та вапроса ми е нали може да се приема само глутамин? Питам штото чета из форума че всеки го комбиннира с не6то (поради липса на $) :) До сега съм карал само на ядене (стабилно) 183:75
2ро-Възможно ли е да се омазня от Глутамина че както сум изчистен сега не искам да се замазвам тварде много(просто при ВВД и покачване на маса е нормално МАЛКО да се позамажеш.... поне така си мисля)
3то-На коя фирма бихте ми препорачали? Или да си взема на П&Б лабс протеин-а дето е със глутамин комбиниран ?
Благодаря предварително !
20.10.05
14:54
ПС имам 9 месеца стаж :)
1-во ами относно глутамина някои хора го комбинират с креатин примерно или с нещто друго, но не е задължително. Ако питаш мен по добре си вземи някакъв протеин например суроватъчен вместо глутамина.
2-ро според мен не е вазможно да се омазниш от него поне на мен не ми се е случвало.
3-то тези протеини дето са комбинирани имат много ниско съдържания на глутамин мисля и почти няма разлика 8)