09.09.13
00:48
Здравейте пичове, да ви попитам след 2 месеца ми предстой състезание по кикбокс и имам да свалям 4 кг. Та въпросът ми е колко преди кантара трябва да почна да подбирам храненето по- строго? Нямам в предвид за последната седмица когато са гладът и т.н. ами времето преди това, за да може и физически да съм добре горе долу, не само килограмите, а и по- лесно да сваля.
09.09.13
01:08
Е спокойно ,имаш 2 месеца,карай си просто в калориен дефицит и лека по-лека ще ги свалиш,няма къде да идеш :)
09.09.13
10:52
Един съвет ми бяха казали- сваляш, известно време, и седмица преди състезанието зареждаш въглехидрати.
09.09.13
10:57
Както каза тийн, стой в калориен дефицит и ще ги свалиш, мине ли кантара почваш здраво ядене.
Зависи как се храниш сега за да си поддържаш килограмите, можеш за 2 седмици да свалиш 4 кг, можеш за месец, а можеш и за един ден. Има състезатели денят след кантара излизат с 5 и повече кг. отгоре.
09.09.13
11:10
Еми аз преди все се въртях около 83-84 кг, а се пусках под 80 кг и преди състезание все имаше едно мъчно сваляне. Най-лесно е да изкараш водата, става с много лимони преди тренировка, но трябва да се внимава, да не стане някой фал със сърцето. Но с много лимони и храна само месо бях свалил 7 кг за 1 седмица, разбира се със спад в силата. Ако времето много намалее и нямаш никакъв друг избор, примерно ти остават 2-3 дена, а трябва да сваляш 3-4 кг, бегаш до аптеката и си вземаш разхлабително и сереш, няма по-бърз вариант от това да свалиш тегло. :D Но ти имаш време, така че няма нужда да изпробваш на свой гръб такива “трикове”. :)
09.09.13
14:43
Професионалистите използват станазолол да изкарат водата преди състезание и печелят прираст на сила , но не те съветвам да се захващаш .
09.09.13
14:55
Мани ги тия стромби, давай по инерция леко-полеко в дефицит.
Не се занимаваш професионално плюс т’ва нашите състезания са толкоз пародични, че не знам дори защо искаш да сваляш.
П.П. При близнаците в Д-град ли тренираш? Попитай ги тях как да процедираш преди състезание, като треньори би трябвало да ти обяснят.
Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 09.09.13 14:58.