03.09.13
19:38
Здравейте , извинявам се ако има такава тема , но специално за тези две хранителни добавки не намерих , търсех и се ровех и се спрях на тези 2-те ..
Ако някой е използвал някое нека сподели резултата и впечатленията си ( и как се пие точно)
.. Ако не можете да предложите други..
:)
Темата беше редактирана от NoName на 03.09.13 19:38.
стига ве пич, стига си чистил на теб ти трябва мега мошния бълк, спри се с тея нвд-та и карнитини и пи*ки майни
Хайде ако обичаш не ми давай акъл ;) , за твое сведение в момента съм 76кг , ако нямаш отговор на темата , не пиши :)
E .. и ? Аз пък за 1 месец и малко пак ще стана 70кг ;)
Пс : Никой ли няма отговор :(
03.09.13
19:58
Отговорите и мненията във форума се дават доброволно.
Никой не е задължен да ти дава отговор.
Аз не съм казал че някой е длъжен.
Питах дали никой няма отговор.
.. А не съм казал ‘’ ей некой веднага да ми отговори или нещо от сорта ‘’
:)
03.09.13
20:03
10 минути след публикуване на темата ти настояваш за отговор. Щом като никой не е дал такъв, значи има защо (темата не е видяна от някой знаещ, никой не е наясно с тези продукти или хората не желаят да дават отговор по някаква друга причина). Не е добра идея да настояваш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.09.13 20:03.
03.09.13
20:04
От л-карнитин никакъв ,от зелен чай малко диуретик може би.За теб вероятно ще е едно голямо нищо.
Зеления чай, който си си харесал сякаш не става. Ако ще е на капсули, то следва да е екстракт, а не просто листа в капсула. Просто това няма как да ти свърши някаква работа. Ще е еквивалентно на това да глътнеш или сдъвчеш 3-4 листа от растението (:
казано от Strelok91 на 03.09.13, 20:09:
Зеления чай, който си си харесал сякаш не става. Ако ще е на капсули, то следва да е екстракт, а не просто листа в капсула. Просто това няма как да ти свърши някаква работа. Ще е еквивалентно на това да глътнеш или сдъвчеш 3-4 листа от растението (:
Ще избера някакъв друг.. А за л-карнитина какво мислиш ? :)
Allmax са читави, но в България цените им са малко дърво, да дадеш 40-тина гущера за 60 грама карнитин, какво да мисля...единствения карнитин, който съм пил е Alcar(може би 2 разфасовки годишно). Просто не виждам смисъл да го сменям.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 03.09.13 23:08.
04.09.13
11:56
казано от umad brah на 03.09.13, 19:41:
стига ве пич, стига си чистил на теб ти трябва мега мошния бълк, спри се с тея нвд-та и карнитини и пи*ки майни
Време беше някой да му го каже. :Д
казано от Strelok91 на 03.09.13, 23:07:
Allmax са читави, но в България цените им са малко дърво, да дадеш 40-тина гущера за 60 грама карнитин, какво да мисля...единствения карнитин, който съм пил е Alcar(може би 2 разфасовки годишно). Просто не виждам смисъл да го сменям.
.. Понеже не съм много навътре след като написах препоръчаната от теб марка ми излязоха тези , и кой по-точно би ми препоръчал да си взема и как точно се пие ? ..И изобщо това ли трябва да е .. Ако не можеш ли да ми пратиш линк или нещо подобно на ЛС !
Благодаря !
Добре, де...не виждаш ли ,че на третото изображение, което си приложил пише Алкар. Попитай търговеца, който ти го предлага за препоръчителен прием според килограмите и целите ти или претърси форума. Има и теми, има и статии.
казано от Венцислав Йоханов на 04.09.13, 19:43:
казано от Strelok91 на 03.09.13, 23:07:
.. Понеже не съм много навътре след като написах препоръчаната от теб марка ми излязоха тези , и кой по-точно би ми препоръчал да си взема и как точно се пие ? ..И изобщо това ли трябва да е .. Ако не можеш ли да ми пратиш линк или нещо подобно на ЛС !
Благодаря !
Всички ти препоръчват АЛКАР, сигурно има защо.
Какво ще кажете за Alcar + Syntrax Fyre ? :) И как да пия карнитина... търсих, но не намерих. :)
09.09.13
18:37
Това лято ползвах алкар на primaforce комбиниран с термогенен бърнър Thermocore на амикс и е направо размазваща комбинация,излиза доста изгодно и с правилна диета и малко кардио резултатите са просто невероятни :)
казано от bicepcurl на 24.09.13, 17:42:
Алкара си е алкар, спор няма. Аз бих добавил и кофеин към него, вместо тоя зелен чай. А това лято чух добри неща и за thermoshred-a на Mex. Вкарай и някакви амино като чистиш, като есенциалните на Now напр.
Хаха, есенциалните на NOW ? По-колко ? По половин кутийка на прием ли :D
24.09.13
23:24
казано от Strelok91 на 24.09.13, 22:52:
Алкара си е алкар, спор няма. Аз бих добавил и кофеин към него, вместо тоя зелен чай. А това лято чух добри неща и за thermoshred-a на Mex. Вкарай и някакви амино като чистиш, като есенциалните на Now напр.
Защо по половин опаковка ? Десетина дневно,при тегло от порядъка на 70-80кг. и високо белтъчна диета стигат :)
казано от Phxxx на 24.09.13, 23:24:
казано от Strelok91 на 24.09.13, 22:52:
Защо по половин опаковка ? Десетина дневно,при тегло от порядъка на 70-80кг. и високо белтъчна диета стигат :)
Да може би...за баба ми и то ако не и пука колко струват.