16.10.05
17:04
Решил съм да е на Нутрим и се чудя м/у Junior или Pro gold 90.
16.10.05
17:18
Про голд 90 - лично мнение :)
16.10.05
18:15
Pro Gold ! Няма да сгрешиш
Та за да не пускам нова тема и аз да ви попитам , в момента вземам на нутрим новата суроватка Ultra wpi izolat на 2 приема сутрин 30гр и след трен 30гр.Мисля сега да си взема и про голд , че тоя малко скъпичък излиза и въпрост ми е как да ги комбинирам , изчислих си че на ден трябва да пиремам по около 60 гр протеин , та как да направя приемите на 2 та протеина ?
Благодаря предварително на отговорилите :)
16.10.05
19:12
[quote author=“IRON_LEE”]Та за да не пускам нова тема и аз да ви попитам , в момента вземам на нутрим новата суроватка Ultra wpi izolat на 2 приема сутрин 30гр и след трен 30гр.Мисля сега да си взема и про голд , че тоя малко скъпичък излиза и въпрост ми е как да ги комбинирам , изчислих си че на ден трябва да пиремам по около 60 гр протеин , та как да направя приемите на 2 та протеина ?
Благодаря предварително на отговорилите :)
Идиална комбинация братле , аз сам на абсолютно същата. Значи аз взимам 30 грама про голд през деня , след тренирожка от сурватката 30 грама и преди да легна още 30 грама про голд. Мисля че така се усвоява добре. Като гледам да има разлика 1-2 часа между протеина и храната
Pro gold 90 :wink:
[quote author=“wolf_”]Решил съм да е на Нутрим и се чудя м/у Junior или Pro gold 90.
1 Съвет не си зимаи Super Gaint Mass защото аз си зех от него заедно със креатин и глутамин сичко на Nutrim и нищо не качих !!!
18.10.05
17:32
Двата продукта са коренно различни - прочети инфото в сайта на производителя -> прецени какво ти е нужно и какъв тип структура си и тогава купувай! Успех!
18.10.05
17:38
За да не пускам отделна тема:
Някакво мнение за сурватъчния протеин на JK Nutrition ??
аз пък от доста време вземах само про 90 и сега си взех и джуниор. днес за пръв път пих от него струва ми се отвратителен на вкус :? мислех че като има въглехидрати може поне малко да е сладък :D
[quote author=“sledovatel”]За да не пускам отделна тема:
Някакво мнение за сурватъчния протеин на JK Nutrition ??
не си взимаи на JK
Т’ва,че ти не си качил нищо не означава,че продуктите не са хубави.Може би просто си некадърен.
Ти в какво го пиеш кисело мляко,прясно мялко,вода или ?
във водичка щот след тренировка няма как с мляко.... :? ама сложих към 60гр в 300мл вода и едвам го изпих факана работа
19.10.05
16:24
Защо??
[quote author=“x_3_mar”]във водичка щот след тренировка няма как с мляко.... :? ама сложих към 60гр в 300мл вода и едвам го изпих факана работа
Ми и на мен Про Голд 90 на нутрим не ми понася да го пия в вода ама като го сложа в прясно мляко ми иде да изпия цялата кутия с протеин с прясно мляко ! Аз мисля че в прясно мляко вкуса на Жуниора трябва да е добър после ще видя като си го зема и ще пробвам след трен-а !
Защо??
Защото не са качествени попрочети малко из форума и ще се убедиш сам!
Защо??
Защото не са качествени попрочети малко из форума и ще се убедиш сам!
Съгласен съм с теб
а в магазина на пиротска snc-то продава ли си про голд 90 щот в саита не го видях?
20.10.05
20:31
Продава се