Мога ли да комбинирам Syntrax Fyre + Alcar на primaforce

06.09.13
14:23

Здравейте. Безопасно ли ще е ако пия Syntrax Fyre + Alcar ? Също така за бърнара знам, че трябва да го пия 1 седмица 2x1 сутрин и преди зала, а след това 2x2, но не съм наясно кога и как да пия карнитина. Благодаря ви предварително. :) Ако мислите за някой по добър продукт, моля чувствайте се свободни да го препоръчате. :))

09.09.13
13:10

Благодаря. Искам също така и да попитам при положение, че си правя тренировките в късния следобед как е по добре да го пия ? 2гр (30-40 мин) преди трен. и 1гр преди лягане ? И в какво количество вода трябва да го разтварям. :D

10.09.13
09:40

казано от Angellowe на 09.09.13, 13:10:

Благодаря. Искам също така и да попитам при положение, че си правя тренировките в късния следобед как е по добре да го пия ? 2гр (30-40 мин) преди трен. и 1гр преди лягане ? И в какво количество вода трябва да го разтварям. :D

Аз Алкар-а го пия като слагам лъжичките директно в устата. Иначе комбинацията е много подходяща.

Можеш да комбинираш тези продукти, да. На мен 3 g Acetyl-L-carnitine ми се вижда сравнително малка дневна доза, по-скоро бих те насочил към 4-5 g. Можеш да разделиш количеството на два приема - (1) сутрин след ставане и (2) преди тренировка. Освежава чудесно, особено в компанията на хубаво кафе преди тренировка. Разтваряш го в толкова вода, колкото ти е приятно - тази добавка е кисела и нещата опират до вкус.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.09.13 09:58.

PH

10.09.13
12:41

Алкар-а на праймафорс е уникален,съветвам те за максимален ефект да приемаш около 5гр. преди тренировка,ободрява,дава доста енергия и има осезаем ефект върху изгарянето на мазнини,успех с комбинацията :)

10.09.13
23:39

Благодаря ви приятели. :) Алкар-а ми пристигна преди няколко дена. Сега чакам и бърнара  и ги започвам. Доверявам се и ще приемам около 5-6 грама дневно като за начало. След седмица ще дигна на 2 гр. сутрин и 4-5 преди трен. Тези дни ще си направя дневник и ще ви държа в течение. :) Големи благодарности. :) Живи, здрави и все по корави. Хаха :))

П.с. Когато продуктите ми свършат каква почивка трябва да си дам за да ги започна отново ?

12.09.13
08:58

Добави и ALA към ALCAR-a

14.09.13
01:25

Здравей Емзо. След коментара ти поразрових се и добих някаквo инфо за Ala ( Alpha Lipoic Acid ). Днес си поръчах 250 мг. т.е. 120 таблетки. Предполагам, че до 4-5 дена ще пристигне. Остава да дойде и бърнара и започвам. Та въпросът ми е може ли да ми кажеш кога и по колко да приемам Ala ?

Мнението беше редактирано от Angellowe на 14.09.13 01:25.

14.09.13
19:10

До към 600мг Ala ???

Мнението беше редактирано от Angellowe на 14.09.13 19:11.

23.09.13
23:29

Здрасти. :) Днес започнах да пия Alcar-a + Fyre + Ala + Витамини от А - Z.
Сутрешната доза беше 2 гр alcar + 1 капсула Fyre
Преди трен - 3 гр Alcar + 2 капсули Fyre + 1 хапче Ala + Витаминче и нещо в залата ми  премаля и ми стана лошо. Според вас от какво може да е ?

Мнението беше редактирано от Angellowe на 23.09.13 23:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1