Препоръчайте ми производители + Програмата за идната година

Привет съфорумници,

С наближаването на хладния сезон, мисля да си взема добавки. Говоря за абсолютно базови такива-креатин, протеин, BCAA и витамини. Та тъй като общо, ще излезе доста солено като цена, искам да се допитам до вас кой продукти на кои производители са най-изгодни и съответно ефективни.

Аз мисля за следното:
Креатин монохидрат на ON
Протеин също на ON
За аминокиселини се чудя между Хапчета на ОN и Xtend на Scivation ( до колкото съм запознат в тях има и други аминокиселини освен левцин, изолевцин и валин)
А мултивитамините на NOW Daily Vits, излизат доста изгодно.

Доволен съм на коментари свързани с темата. За пояснение мисля да спазвам РБД с цел покачване на мускулна маса.
Тренировките ми, ще бъдат разделени в началото в четиридневен сплит:
1.Гърди+Бицепс
2.Крака
3.Почивка
4.Рамене+Трицепс+Трапец
5.Почивка
6.Гръб+Корем
7.Почивка
След което мисля да започна системата 5х5. В края на годината покрай празниците да дам почивка на организма си.
След което, в началото на 2014 мисля да започна 10х10 и да дам почивка от седмица. От там нататък ще го мисля.

09.09.13
22:07

Креатина на примафорс е страшен. Както и аминото. Протеина на ОН е супер но както всичко останало на тази марка струва повече отколкото трябва.

В такъв случай да търся друг протеин ли? От скромния ми опит с добавките този на ОН си заслужава.
За аминокиселините говориш за тези на примафорс ли?

10.09.13
10:30

казано от Владислав Андонов на 09.09.13, 22:11:

В такъв случай да търся друг протеин ли? От скромния ми опит с добавките този на ОН си заслужава.
За аминокиселините говориш за тези на примафорс ли?

Сам казваш, че имаш малък опит с добавките, затова ще ти дам 1 жокер - ОН не са това, което бяха, така че има и по-добри варианти на пазара (най-малкото по-изгодни).
Относно аминокиселините на примафорс, насочи се към БЦАА-то им и няма да съжаляваш.

И аз съм чувал лоши отзиви за ОН в последно време, въпроса е, че все пак където и да попитам всички него ми предлагат. Попринцип се замислих и за матричен протеин, но суроватъчния излиза малко по изгодно. За аминокиселините и креатина, силно се замислям за Primaforce, но протеина ми убягва. Muscletech ми излиза в главата. Някакви отзиви?

ЛВ

10.09.13
11:55

Пил съм доста различни марки протеин,най съм доволен от изолата на DYMATIZE nutrition,ISO-100 Hydrolized,вече изпих 2 по 5 LBS,и ще си поръчам пак,от BCAA complex 5050 на прах на същия производител пия 4та кутия от 300 гр.и също съм доволен/преди това съм пил на други фирми BCAA и не ми действаха така добре/.От рибеното масло на Now и витаминните им комплекси също съм доволен.Креатин за сега никога не съм пил и не мога да ти предложа.До 30 годишна възраст винаги съм тренирал чисто,без добавки нямах нужда,но сега на 34 годинки възтановяването ми е по трудно при по интензивно натоварване,все пак на основа от 3500-4000 калории/без чийтване/дневно,плюс гореспоменатите добавки/и някои други/,нещата се получават.

Благодаря за препоръката, Лъчо :)

10.09.13
16:41

За пореден път се узимявам на някой като каже,че протеина на ОН бил скъп. 100лв за 76 дози ли е скъпо ? !И то за протеин с толкова високо съдържание на изолат ,глутамин и BCAA. Давате по 90лв за имитацията на PURE NUTRITION а не дадето още 10 за оригиналът с доказано качество. смешно е!

А като мнение за добавките: Аз лично зимата ще разчитам само на две:
SYNTHA 6 ,NO.EXPLODE Просто много ми се доказаха тия две нещо последно време.
не мисля ,че ми трябва друго

PH

10.09.13
22:06

казано от Gergi_81 на 10.09.13, 16:41:

За пореден път се узимявам на някой като каже,че протеина на ОН бил скъп. 100лв за 76 дози ли е скъпо ? !И то за протеин с толкова високо съдържание на изолат ,глутамин и BCAA. Давате по 90лв за имитацията на PURE NUTRITION а не дадето още 10 за оригиналът с доказано качество. смешно е!

За кой изолат говориш ? Соевият ли :D ... ОН в европа няма нищо общо с истината,ако не си компетентен,то поне не заблуждавай другите с изказванията си :)

10.09.13
23:17

казано от Gergi_81 на 10.09.13, 16:41:

Доказано е,че има много реклами.. :)) А иначе как седят нещата..Вероятно така..  https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag9uT-E4EIL7dFZPZnR0WVZybGtFWnRKNzdKNm9XOVE&toomany=true

Знам че последно време ОН не са на същото ниво, което са били преди няколко години. Но протеини съм пил само матрица на Syntrax, и суроватъчен на ОН и ПН, от което си личи, че опитът ми го няма никакъв. Въпросът ми е какво да взема, един приятел пи някакъв протеин на Muscle Tech и е доволен. Вие какво ще кажете?

11.09.13
01:00

Syntrax са евтини и не са зле за парите си хич. За матрицата им точно говорех.

Именно матрицата им съм пробвал. Около 2,2 килограма излезе за 100 лева.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1