WINSTROL !

Темата е заключена.
PI

05.06.04
10:53

Ei hora…pls daite mnenie!
Smqtam da vzimam winstrol na tabletki ot po 2 mlg.
Kajete mi dobre li e da go vzimam 2 sedmici samo v trenirovu4nite dni po 6 hapa plus Amino 2700 na Universal? pls daite burz otgovoro:) a i o6te ne6to..ot kade moga da si go kupq i gore dolu kvi prai e? 10x predvaritelno!

05.06.04
15:16

Да не мислиш, че тез хапове са бонбонки? Това е орален стероид и не се взима когато и както ти скимне на тебе! Прави се цикъл и се планира цялата работа! Освен това оралния станозолол не е кой знае колко ефективен (ако ще взимаш само него, по-добре си пести парите)!Пък и за две седмици само ще се натровиш!
Иначе за цената - ами опаковка от 20 хапа по 2мг струва 17-18 лева!

PI

05.06.04
17:41

PC_Genius 4ove4e…mi dai edno ramo za pomo6t de.. kaji eventualno nqkva shema kak da go vzimam?kolko sedmici po kolko hapa?pls
a..i da piq li karsil s nego?(nali uj vredi na 4erniq drob) ?????

05.06.04
17:56

Ами то не е трудно да си направиш плана - просто решаваш колко ще ти е максималната доза на цикъла и си правиш една пирамида!
Например ако искаш максимално да стигнеш до 16мг, си правиш нещо такова :
първа седмица - 3 хапа на ден
втора седмица - 6 хапа на ден
трета седмица - 8 хапа на ден
четвърта седмица - 6 хапа на ден
пета седмица - 3 хапа на ден

Ама тва са само промерни неща човече! Санозолола е токсичен за черния дроб, така че няма да минеш без карзил и лиф52! Освен това задържа доста вода - демек трябва да внимаваш с това! Аз единственото нещо, което знам, че предотвратява до някаква степен задръжката на вода е Провирон! Другото важно е, че станозолола е получен от дихидротестостерон и носи неговите опасности (няма да ги изброявам - много са),  които зависят от дозите разбира се!

Искам добре да ме разбереш - не съм експерт, нито съм ползвал лично оралния станозолол - всичко, което ти написах е от много четене! Съвета ми е да се консултираш с хора, които са ползвали, или други, на които са наблюдавали такъв прием!

PI

06.06.04
10:56

Pc_Genius mersi mnogo za infoto! 8)  8)  8)
A ima6 li nqkvi vpe4atleniq za metana?Polzval li si?Nqkoi tvoi priqtel polzval li e?Po dobre li e ot winstrola?

06.06.04
14:23

Аз съм против прилагането само на орален стероид - за мен това си е чиста загуба на пари и здраве!
Съвета ми е, че ако твърдо си решил да зобнеш нещо и нямаш много пари за химия, то най-добрата (СПОРЕД МЕН) комбинация е Дека + Метан! Ето един пример от един опитен пич във форума :

“Седмица—Дека-Дур.—Бионабол-5мг.Провирон-Нолвадекс——Трибестан
1————-200 мг———————————————————————-/1250мг.доза/
2————-400 мг———-4 тбл.на ден——1 тбл———1тбл.
3————-400 мг———-6 тбл.——————1—————2
4————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
5————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
6————-400 мг———-6 тбл.——————2—————2
7————-400 мг———-4 тбл.——————2—————2
8————-200 мг.———3 тбл.——————2—————2——————1 доза.
9———————————-2 тбл.————————————2——————1 д
10—————————————————————————————————-1 д
11—————————————————————————————————-1 д
12—————————————————————————————————-1 д
13—————————————————————————————————-1 д
14—————————————————————————————————-1 д

От третата седмица до дванадесета взимаи Карзил.
Тази схема можеш да я ползваш спокионо. Аз съм е правил, както и мой приятели. Вдига сила много здраво. Маса също ако ядеш по 5000 калорий на ден. Ако не се храниш много ще изчистиш нормално.
Ако имаш ниско кръвно си Супер. Ше ти се изравни. Ефекта почва да идва на 3/4 седмица. Дека-Дураболина го бий на две инжекции в седмицата- Понеделник и Четвъртък. Дано да случиш на добра медецинска сестра , иначе не можеш си седна на задника.
Тарси някъде на часно да те бодат. 1 лев варви цената. Иначе в клиниките 3 кинта. Ако можеш сам.....завиждам ти 
Купи си игли 3,5 см. дълги. С по къси става мазано.
Бионабола.... на три приема в деня. Да не вземеш на един път да го глътнеш че ще ти изгорят бъбреците. Тва никой не го казва никъде.
Тренираи 4 пъти в седмицата. Тва е мойта схема.

I ден: Гърди + Бицепси
II ден: Крака + Прасци
III ден: почивка
IV ден: Рамо + Трицепс
V ден: Гръб + Трапец
VI и VII ден: почивка или VII ден = I ден.

Ако имаш пари вземи Winstrol вместо Bionabol.”

Това са високи дози и не са за начинаещи зобачи! Според мен трябва да ги намалиш наполовина! Мисля, че ще има добър ефект!

PI

06.06.04
14:36

Pc_genius stra6no mn ti blagodarq za infoto..naistina mn iz4erpatelna informaciq!Dano da ne stavam nahalen ama me interesuva ot kade moga da vzema tva deto si go pisal..(deca,proviron…i dr.) i gore dolu kvi kinti 6te mi izlezne celiq cikul??? 10x predvaritelno!

06.06.04
14:58

Провирона, Нолвадекса и Трибестана се продават по аптеките - за трибестана ще трябва да обходиш доста аптеки докато намериш (освен ако си късметлия и намериш още при първия опит)!
Провирона струва 14лв за 20 хапчета! Нолвадекса не знам точна цена - но той не е скъп като провирона! Трибестана е около 22лв за 60 хапа! Дека дураболина е 12-13 лева на ампула от 200мг! А бионабола те съветвам да го смениш с Метан - те са едно и също нещо, но метана е руски и според много хора е доста по-добър! Метана струва около 40лв за 200 хапа по 5мг! Карзила задължително - той е евтин и се продава по аптеките! Взимай около 4-6 хапа на ден Карзил!
Ако няма откъде да си вземеш дека, то едиственото което се сещам за поръчки по интернет е - www.suplements.net или steroidi.narod.ru
Метана също може оттам да го вземеш!

Накрая мога да ти кажа само - търси информация и от други източници! Аз нямам личен опит, пък дори и да имах, нещата при стероидите (пък и въобще във спорта) са строго индивидуални!

PI

10.06.04
12:13

Pc_genius v edno interviu na Milosh Sharchev go pitaha kak e zapo4nal (za himiika) i toi kaza 4e e po4nal samo s deka durabolin i se e polu4il stra6en efekt.Ti kak misli6 dali samo ot dekata ima rezultat?PLS dai mnenie?

10.06.04
22:42

Разбира се, че ще има! Но факторите, които влияят върху ефекта от стероидите са мноооого и са повечето са непредвидими! Мисля, че само дека ще свърши добра работа ако си чист (ако не си взимал досега никакви други стероиди)!

PI

11.06.04
23:21

Pc_genius mn mersi za infoto..a ima li oralen variant na Decata?I trqbva li mi nqkakvo lekarsko razpisanie za da si go vzema ot aptekata?

aaa…re6ih da vzimam samo nego oba4e neznam to4no po kakuv na4in?dai mi primerna shema samo za deka ako znae6..???
10x predvaritelno! :wink:

12.06.04
08:00

То от аптеката няма да намериш Дека :D ! Пък и орална дека няма!
Всъщност в аптеките има Ретаболил - то е едно и също с Деката, но ретаболила е в ампули по 50мг, което е доста неудобно за употреба!

За схема - ами най-добре, ако можеш си я направи сам! Всичко зависи от това какво искаш ти - колко да е дълъг цикъла; ако е пирамидален - до колко максимум ще стигнеш с препарата!

Аз ще ти дам пример по който да си направиш твоя цикъл! Ако продължителността е 6 седмици, и максималната доза е 300мг, то цикъла ще изглежда долу-горе така:

1 седмица - 100мг
2 седмица - 200мг
3 седмица - 300мг
4 седмица - 300мг
5 седмица - 200мг
6 седмица - 100мг

Това е съвсем условно - просто, за да видиш долу горе какво представлява! Пак ти казвам да се посъветваш с някой опитен!
Има един известен цикъл с Ретаболил - и него ще ти напиша за информация :

ден количества
1     100мг
5     100мг
9     100мг
13   100мг
17   100мг
21   100мг
25   100мг
29   100мг
33   100мг
37   100мг
41   100мг
45   100мг
49   100мг
53   100мг

Надявам се, че съм помогнал! Само едно искам да разбереш - всичко това е просто теория и четене! Най-добре разговаряй с хора, които вече са пробвали! Успех!

DJ

24.06.04
01:10

Pc_genius ti si gati PI4A si4ko znae6 za steroidite i nqkoi ako te slu6a za prav pat n 6a kaje 4e cql jivot si zimal STEROIDI

DJ

24.06.04
01:12

Dobre taq deka v www.supelement.com fal6ivalie 6to taq po aptekite a 16 kinta to 1 cikal ti izliza 200kinta bah mamu az sam prigotvil samo 100

24.06.04
20:37

В понеделник пристигат пет шишенца за един приятел и ще ти кажа дали е истинска или фалшива (въпреки, че никога не можеш да си 100% сигурен)!
Толкова изчетах и се лафих с разни пичове за Дека-Дураболина на Органон и толкова снимки (където са сравнени разни фалшификати с оригиналите) изгледах, че вече взех да ги различавам фалшификатите! Ама все пак не давам 100% гаранция!
Най-сигурния начин си остава аптеката - но там цикъла ще ти излезе доста над 200 кинта!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1