Прием на антибиотик и креатин

20.10.05
01:02

Здравейте налага ми се да започна едно лечение с антибиотик (то с тези температури..), но вземам и креатин. Аз лично не виждам някакъв проблем, но ако някой знае за негативни последици от тази комбинация моля да напише отговор. Благодаря ви предварително.

ME

20.10.05
21:50

ами в момента сам на креатин, протеин, амино и трибестан + антибиотик и нищо ми няма. И слава богу! ;)

20.10.05
23:34

хах ми не добре да се комбинират това си е все пак антибиотик който под въздействието на креатин се увеличава неговата сила което не желателно спри го за известно време докато спреш антибиотика пак и предполагам че не тренираш? и смисал няма да зимаш креатина ако е така

21.10.05
00:10

Как точно креатина увеличавал силата на антибиотика, че не ми стана ясно?!  :!:

ME

21.10.05
09:28

Да, и на мене тва ми е чудно  :shock: Може черният дроб трудно да се справя и с креатина и с антибиотика, ама за засилването на ефекта на антибиотика..

21.10.05
12:58

значи майками е лекър и я питах та тя така ми го обясни ся кво др да кажа  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1