Работа, бокс и фитнес?

11.09.13
17:06

Здравейте, имам един въпрос към това според вас как да си създам програма ? След като работа 2 на 2 и работата ми е такава, че седя 12 часа прав на едно място ... отделно хода на бокс от скоро и също така трябва да хода и на фитнес. Някакви съвети за да не се претоваря и да изгубя ефекта от бокса или фитнеса ...Целта ми е да стана по-издържлив и повече въздух да имам за това реших бокса.От фитнеса искам да си разширя гърба да стана по-голям на всякъде, но също така да имам плочки.Сега като го написах всичко звучи много наблъскано и глупаво като цяло.Когато загрявам прасците ми се схващат и почвам да тичам като идиот и пляскам с цяло стъпало.И още нещо не мога да реша какви добавки да си взема, тоест какви ще са ми полезни дали БЦАА дали протеин дали креатин може би глутамин или пък Л-карнитин. Ще се радвам някой, ако може да ме насочи правилно.Благодаря :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.09.13 17:07.

11.09.13
21:23

Яко манджа ти трябва ако ще работиш 12 часа, че и бокс и фитнес. Ама яко... носи си в кутии на работа.

За добавки може нещо по-основно - BCAA и протеин. Ако имаш пари, давай смело и креатин, глутамин и т.н.

11.09.13
21:56

Всичко на куп ?

12.09.13
23:28

И аз тренирам бокс.Не знам при теб как са тренировките,но мойте са бая тежки...Ако правя повече от 1 фитнес на седмица ще претренирам при всички случаи.Та според мен прецени кое ти е преоритет боксът или фитнесът.Аз спрях фитнесът заради бокса,но в залата си имаме лежанка,лост,успоредка гирички и пудовки и след тренките,ако имам сила си вдигам :)

22.09.13
00:31

Преди май месец тренирах 4-5 пъти фитнес на седмица и 3 пъти бокс (по 1 час ) имах прогрес и в двата спорта защото яденето беше на ниво, но въпреки това свалих 3кг мускулна маса . Лично моето мнение е че ако комбинираш бокс и фитнес единствения начин да качваш килограми е с веществата , които са забранени да се коментират в този форум. Просто трябва да избереш единия спорт аз си намалих тренировките по бокс на една на седмица , колкото да не си вдървявам физиката от щангите , а ти тия плочки и това разширяване на коша може спокойно само от тренировките по бокс да го постигнеш не виждам причина да ходиш на фитнес ако в залата по бокс имате малко уреди направи нужните упражнения като свършиш с тренировката по бокс и това е :)

Мнението беше редактирано от Simpatqga на 22.09.13 00:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1