Тежести за врат?

12.09.13
22:18

Здравейте,
откъде мога да си купя колан с тежести за ВРАТ. В клипа може да видите за какво става въпрос на 5.05 мин. 

Нямам условия за борцов мост и искам да го заместя с др. упражнения. Ако имате някакви идеи и предложения също са от полза. Шлем в залата има и го ползвам, но не стига. Благодаря предварително!!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.09.13 22:49.

12.09.13
22:23

Какво условия ти трябват за борцов мост? Една постелка за йога зи стига. Им ги във всяка зала, а иначе са доста евтини, а и може да се импровизира. Само да има кой да ти го покаже как се прави.

12.09.13
23:05

Колега, мина времето когато ми показаха как се прави. Като легнеш на пътеката за йога да направиш 5 обратни, пак напиши в темата. Борцов мост се прави на тепих или на дебело татами.
Не колега, не става въпрос за шлем, а за това което е в клипа. Някакъв вид колан е ми се струва.

12.09.13
23:12

Когато съм в залата тренирам врата с диск като го придържам да не падне и в същото време повдигам главата от различни наклони.

13.09.13
00:25

И аз така правя, но става само за предна част, защото слагам 30 кг. Като обърна настрани 3 диска са мн нестабилни. Дойде ми на акъла с човек, да натиска главата и така ще правя най-вероятно.

Мнението беше редактирано от Тонио Нунев на 13.09.13 00:26.

AG

13.09.13
16:20

Това според мен е някакъв колан с тежест в него. Сигурно 2-3 кила...

И аз си придържам тежестите. Шлемът ми е супер неудобен.

13.09.13
18:39

Това на клипа са тежести за ръце/крака - 2 броя залепени с лепкие една за друга, за да обхванат главата. Обща тежест - 2-3 кила максмум.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1