13.09.13
13:07
fdsf4t3t
Темата беше редактирана от f45gter dtheg на 17.12.13 13:26.
13.09.13
13:22
Митко, уважавам желанието ти да бъдеш полезен, но... допускаш сериозна грешка, поставяйки нещата в рамка. Нещата в този (а и не само в този спорт) са до голяма степен индивидуални. Хората имат различни цели и възможности. От друга страна е крайно несериозно да създаваш наръчник от позицията на твоя не особено голям опит.
По всеки твой параграф мога да задам въпрос по който да се види, че нещата съвсем не са така, както си ги представил. Благодарим ти за споделеното мнение, но ти предлагам да оставиш самочувствието си настрани когато следващия път искаш да напишеш наръчник.
Последно - това мнение ли е или наръчник? Защото разликата между двете е колосална...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.09.13 13:22.
13.09.13
16:53
Не смяташ ли ,че си прекалено млад и неопитен за да съставяш режими и методики ,от които да се очаква прогрес?
Наистина имаш написани верни неща,но и доста наивни твърдения.Примерно това със 150-те гр. протеин.Не искам да навлизам в други подробности,защото не целя да те обидя,макар че както ти имаш право на твоето мнение ,така и аз имам право на моето.Съветвам те да си тренираш и да не се излагаш с подобни наръчници.Дано някой младеж не се подведе от написаното от теб..
П.С. Абе дайте още 1 глас на Кольо,че това 13 никак не ми харесва.. :D
Абе тая тема(написаното от Митко) ще е по-полезна за някой начинаещ от всеки друг съвет на “инструктора” в кварталния фитнес.
Но като цяло нищо ново. Нищо шокиращо не ни казваш. Всеки напреднал в тоя форум е наясно как седят нещата за тренировките и за себе си.
А това за протеина - ОК, ама ако си 70 кила ще е добре.
13.09.13
20:35
Почти двойно теглото на лежанка, *3.2+ тяга и *2.5 клек. А ти напреднал ли си? Филмари. Ако изглеждаш по-добре от мен и дигаш повече си сложи снимка, а не говори празни приказки дървени философи.
П.С. Ела след 2 години на републиканското по трибой без екипировка и виж кой е номер 1
Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 13.09.13 20:42.
13.09.13
22:15
Митко, успокой топката.
Това не е молба.
Както е видно, няма желаещи да се заемат с посочването на всички неточности в този т.нар. “наръчник”... а те определено са впечатляващи като бройка и същност.
Та в този ред на мисли - темата се затваря.
Причина - не съм съгласен да се превръща в арена за мерене на едни специфични мъжки органи.