Mоже ли да пия тамоксифен без да приемам бианабол

Темата е заключена.

21.10.05
15:44

Просто имам такава “женска мастна тъкан” при гърдите и ме дразни свирепо, та почнах да пия тамоксифенче, може ли да ми навреди нещо :( ? Кофтито е че за сега няма видим резултат, пия го от 1 седмица по 2 таблетки по 10 мг на ден.

21.10.05
17:16

няма да има резултат.то се пие преди да си хванал генекомастия.а ти согурно нямаш,а си набиваш някакви филми.

21.10.05
18:34

[quote author=“30 ОТ ЛЕГ”]Просто имам такава “женска мастна тъкан” при гърдите и ме дразни свирепо, та почнах да пия тамоксифенче, може ли да ми навреди нещо :( ? Кофтито е че за сега няма видим резултат, пия го от 1 седмица по 2 таблетки по 10 мг на ден.

Ходи на лекар иначе не можеш да прецениш! Ако имаш повече подкожна или си тинейджър също можеш да имаш гинеко, но ще се махне ако намалиш килограмите! Тамоксифена е за да не ти стане гинекомастия както каза Вануайлдър, а лекарство за това няма! Само операция ако е сериозно!!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1