13.09.13
21:18
Здр на всички ровейки се в нета попаднах на ето този курс за фитнес инструктор: http://www.yogashala-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=66. Като погледне човек нещата изглеждат много добре особено дистанционното обучение много ме устройва ако някой има опит с този курс или друг вид курс нека да помогне.Благодаря.
13.09.13
21:47
То заради такива онлайн курсове половината в България са фитнес инструктори. Доста скептично съм настроен към това, но то си е лично мое мнение.
13.09.13
22:09
Изглежда ми доста несериозно. Ако идеята ти е просто да се сдобиеш със сертификат, а не наистина да научиш нещо, предполагам, че това е твоят вариант.
Няма никакво инфо за въпросната г-жа Бъчварова в нета...а и въпросния сертификат ще е само за красота. Няма да е ценен...самия сайт също не е много актуален, накратко лоша инвестиция с нулева възвращаемост.
казано от Strelok91 на 13.09.13, 23:25:
Няма никакво инфо за въпросната г-жа Бъчварова в нета...а и въпросния сертификат ще е само за красота. Няма да е ценен...самия сайт също не е много актуален, накратко лоша инвестиция с нулева възвращаемост.
Какво искаш да кажеш с това ,че няма да бъде ценен ?
В България кои сертификати са най-издавани и най-стойностни ,а и за чужбина .. ?
Към момента в България няма сертификат от курс, който да ти послужи за евентуална реализация в страната/чужбина. Всеки който се занимава професионално със спорт или е собственик на зала, било то за фитнес или боен спорт би трябвало да потвърди това.
казано от Strelok91 на 14.09.13, 00:28:
Към момента в България няма сертификат от курс, който да ти послужи за евентуална реализация в страната/чужбина. Всеки който се занимава професионално със спорт или е собственик на зала, било то за фитнес или боен спорт би трябвало да потвърди това.
Само да вметна,че собствениците на зали(80% от тях)нямат никаква представа от фитнес и бодибилдинг.Интересуват се от това дали правиш консумация на бара,и да не киснеш в банята.
Ако документа му трябва за да започне работа,по-добре да се разбере за пробен период и ако го вземат за постоянно тогава да си хвърля парите.
Успех!
14.09.13
12:13
С два учебника от по 200 страници мога да ви гарантирам, че нищо съществено няма да се научи.
Неотдавна добавиха в списъка с професиите (СППОО) и професията фитнес инструктор, та легално погледнато вече има как да се придобие съответната професионална квалификация и професия и да се придобие легитимно свидетелство, което да бъде признато и в други държави. Друг е въпросът обаче за качеството на образованието...
02.10.14
00:48
Здравйте ,може да се е писало по тази тема , но аз не намерих нищо актуално. Та така искам да питам може ли да ми кажете някъде , където се провеждат курсове за фитнес треньор . Ходих до НСА, но нищо не открих.
15.11.14
18:49
Потърси в гугъл сертификатите “ISSA” , “C.O.R.F.I.T” ....
Това са сертификати, който реално изискват знания, не се придобиват туко-така и са валидни из цял свят. :)