15.09.13
16:05
Здравейте почитатели на BB-team аз съм Мартин Николов на 15 години. Започнах да тренирам от пет месеца.
Една сутрин се събудих с мисълта че вече не искам да сам 110 KG . Навлякох един суичър и излязох в парка да по тичам . И така изкарах един месец , свалих 4 Кг и това ме мотивира още повече . Започнах да спазвам диета направена от мен . след още един месец вече бях свалил 7 Кг . Записах се на фитнес , След два месеца усилени тренировки опщото загубено тегло беше 15 кг.
Програмата която изпоузвах аз е 6 дни в седмицата.
Първите два месеца :)
Понеделник-Правех кросчета в парка по 40 минути предимно след обед
Вторник-Десет минути тичане,след това се опитвах да правя лицеви опори и кофички,но не можех да направя по 1 нито от едното нито от другото (sweat) опитвах се всеки ден дори и в къщи
Сряда-Крос 40 минути
Четвъртък-Крос 40 минути , опити за лицеви и кофички , 100 коремни преси
Петък-Крос 60 минути , 150 коремни преси
Събота-Крос 60 минути , 100 коремни преси ,опити за лицеви опори и кофички
След известно време опитите за лицеви опори и кофички започнаха да се превръщат в повтореня , но се изискваше много постоянство и опити .След като резултатите бяха на лице вече реших да се запиша на фитнес.Намерих едно приятелче и се записахме.Докато ходех на фитнес не спирах и да тичам в парка просто защото на мен лично не ми харесва да тичам на пътека като хамстер в клетка.
Сега ще ви покажа и програмата ми който спазвам в момента .Ходя да тичам всеки ден 40 минути jogink темпо
Понеделник-Гърди,бицепс,корем
Вторник-Трицепс,гръб,корем
Сряда-Крака,рамо,корем
Четвъртък-Гърди,бицепс,корем
Петък-Трицепс,Гръб,корем
Събота-Крака,рамо,корем
Аз исползвам напълно базови упражнения като за всеки начинаещ .
Темата беше редактирана от Maртин Николов на 15.09.13 16:21.
15.09.13
16:07
Здрасти, Мартине! Добре дошъл!
Каква е идеята ти - да коментираме направеното от теб или да водиш дневник?
15.09.13
16:23
Водя дневник който започнах отдавна. Биь искъл да коментирате резултатите ми и да датеде някой съвет за в бъдеще
Мнението беше редактирано от Maртин Николов на 15.09.13 16:29.
15.09.13
16:26
Колъо бих искъл да направя и двете , Но Ще ви помоля да ми коментирате резултатие . Благодаря предварително
15.09.13
16:29
Здрасти,
браво за резултатите и успех! :)
Една молба - не знам дали от телефон пишеш или е по друга причина - моля те, оправи си писането, защото е мъка да се чете с толкова грешки...
15.09.13
19:25
Първо честит дневник !
Изглеждаш ми интелигентно момче,по начина на писане,но за жалост допускаш много граматически грешки(предполагам пишеш от телефона или имаш кофти клавиатура).
Но сега не е момента да обсъждаме правопис.Та за програмата ти,не е лоша ,това е стандартен сплит,но няма смисъл да го повтаряш.Тренирай 3 пъти седмично,а през другите дни почивай, или прави любимото си кардио.
Пон,ср,птк - трен.
Вт,Чет,съб,нед. - почивка/кардио
П.С. Описвай храненето също.